Moldtelecom

16 Joburi disponibile
Companie

Moldtelecom este astăzi operatorul numărul 1 în servicii integrate mobile – fixe – Internet şi TV, cu poziţii constante de lider pe piaţa serviciilor de telecomunicaţii din ţară. Iar toate rezultatele obţinute înseamnă progres şi bunăstare pentru întreagă societate.

Operatorul național Moldtelecom este cea mai mare companie de telecomunicații din Republica Moldova. De-a lungul activității sale, compania a parcurs o perioada de perfecționare și evoluție continuă pentru a reuși să răspundă cu succes necesităților de comunicare ale clienților săi, oferindu-le o gamă largă de servicii integrate de înaltă calitate și maximă accesibilitate.

Astăzi, Moldtelecom se caracterizează prin dinamism, deoarece reușește să implementeze și să dezvolte noi servicii de telecomunicații răspunzând astfel cu succes necesităţilor şi aşteptărilor consumatorilor. Mai mult decât atât, prin investiţiile realizate, compania impulsionează piaţa serviciilor de telecomunicaţii şi industria tehnologiilor informaţionale poziţionând Moldova în topul ţărilor cu tehnologii avansate accesibile tuturor.

Moldtelecom este driver-ul vieții digitale din țară. În cei peste 27 ani de experiență, compania a dezvoltat cea mai avansată rețea de fibră optică, cu o lungime totală de peste 18 mii km, fiind de 10 ori mai rapidă decât oricare alta din rețea și care în următorii trei ani va fi disponibilă pe întreg teritoriul țării. Serviciile internet fix sunt prestate în peste 1200 de localități, iar aproximativ 65 % din ele sunt deja acoperite cu fibră optică. Cea mai mare bogăție a companiei sunt oamenii care activează aici, astfel cei 2700 de angajați muncesc zi de zi pentru a duce serviciile Moldtelecom la aproximativ 2,4 milioane de clienți.

Domeniul
— //—

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide