Lucru în Moldova

Lucru în Chișinău

Piața muncii din Republica Moldova se actualizează mai des decât fluxul de știri, iar mulțimea locurilor de muncă vacante permite fiecăruia să-și aleagă o ocupație pe plac sau să încerce o nouă activitate. Fie că doriți un loc de muncă în domeniul vostru de activitate sau vreți să încercați ceva nou, pe Rabota.md veți găsi jobul care să corespundă tuturor cerințelor voastre. Numărul mare de locuri de muncă din capitală vorbește de la sine - vă așteaptă peste 5000 de locuri de muncă vacante!

Popularitatea Chișinăului este incontestabilă: aici se găsesc cele mai mari, cele mai fiabile și de încredere companii din țară. Zilnic, pe site-ul nostru, companiile din Chișinău și din alte orașe, publică diverse oferte de lucru exclusive.

Principalele avantaje ale platformei noastre

Prin intermediul platformei, căutarea unui loc de muncă potrivit în Republica Moldova devine mult mai ușoară. Puteți găsi de lucru în Chișinău în doar o zi. Înregistrarea și completarea CV-ului pe Rabota.md durează aproximativ o jumătate de oră, iar după o scurtă moderare, CV-ul este gata pentru a fi expediat. Imediat după completarea acestuia, trimeteți-l către toți potențialii angajatori a căror locuri de muncă vacante publicate pe site vă interesează. Cu cât mai multe expedieri – cu atât mai multe șanse de găsire a locului de muncă dorit.

Alte avantaje ale platformei Rabota.md sunt:

  • Aplicație practică pentru telefon, disponibilă în Google Play și Apple Store - căutarea unui loc de muncă devine mai rapidă și mai ușoară;
  • Sistem integrat de completare și publicare a CV-urilor, care pot fi apoi descărcate și trimise manual;
  • Expedierea, de pe site-ul web sau din aplicație, a CV-urilor printr-un singur click către oricare companie selectată, cu posibilitatea de a atașa și o scrisoare de intenție;
  • Posibilitatea utilizatorului de a adaugă mai multe CV-uri pentru a putea aplica la funcții vacante diferite;
  • Abonarea prin e-mail la notificările privind noile poziții vacante;
  • Catalog cu joburi vacante, cu funcția de căutare după 4 filtre: companii, orașe, rubrici și prin intermediul catalogului de profesii;
  • Înregistrare rapidă și comodă prin Facebook, Google și Mail.Ru;
  • Oferte de muncă variate: de la vânzător la magazinul alimentar de alături, până la designer interfețe pentru jocuri.

Totuși, principalul avantaj al platformei Rabota.md nu constă doar în comoditatea funcționalității. Platforma este apreciată pentru fiabilitatea și veridicitatea locurilor de muncă pe care le publică. Acestea sunt transmise direct de către angajatori, trec prin mai multe etape de moderare și sunt întotdeauna actuale și, desigur, oficiale. Orice persoană își poate găsi un loc de muncă - interesant și bine plătit, sezonier sau permanent, la distanță sau la birou.

Oportunități oferite de portalul Rabota.md

Pe lângă scopul său principal, portalul Rabota.md poate fi util nu doar pentru persoanele care caută sau oferă locuri de muncă, ci și pentru cei care sunt interesați de ultimele noutăți de pe piața muncii din Republica Moldova. Proiectul este în continuă dezvoltare, adăugându-se zilnic noi funcționalități. Fie sunteți antreprenori sau reprezentați o companie, puteți deja utiliza site-ul pentru a găsi noi angajați. Analizele departamentului resurse umane din cadrul platformei sunt foarte utile și informative pentru analiști și mass-media. În plus, site-ul are secțiuni cu sfaturi pentru angajatori și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, cele mai recente știri de pe piața muncii, recenziile clienților cu privire la proiect și chiar un blog cu articole ironice și utile despre tot ce ține de angajare și carieră.

Atașează CV-ul Crează CV
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Crează cel mai bun CV din Moldova!

Completează CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intră pe site


Crează cel mai bun CV din Moldova!

Completează CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Crează CV


Trimite CV-ul

Alegeți jobul


Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide