11309 oferte de muncă astăzi
Ultimele Noutăți
Doriți să primiți un salariu de peste 15 000 de lei? Vedeți noile posturi vacante din Chișinău
2023-01-23
Doriți să primiți un salariu de peste 15 000 de lei? Vedeți noile posturi vacante din Chișinău
Companiile moldovenești caută logisticieni, specialiști în marketing, dispeceri și contabili. În selecția noastră săptămânală am inclus oferte actuale pentru reprezentanții acestor profesii.
Prima hartă online a posturilor vacante în Moldova: caută de lucru aproape de casă pe Lucru.md
2023-01-18
Prima hartă online a posturilor vacante în Moldova: caută de lucru aproape de casă pe Lucru.md
Chiar la începutul anului, echipa noastră a lansat un nou produs care cu siguranță va fi util celor ce sunt în căutarea unui loc de muncă: este vorba despre proiectul Lucru.md, care vă permite să vedeți toate posturile vacante din Chișinău (și în curând din toată Moldova!) pe aceeași hartă, să comparați locația lor și să găsiți un loc de muncă aproape de casa voastră.
Unde se pot angaja persoanele fără experiență de muncă: oferte cu salariile indicate
2023-01-17
Unde se pot angaja persoanele fără experiență de muncă: oferte cu salariile indicate
În acest articol vă prezentăm o selecție de posturi vacante din capitală și nu numai, pentru care nu este necesară experiența de muncă. Și, desigur, cum deja v-am obișnuit, în toate acestea sunt indicate salariile de pornire. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine ce câștiguri le sunt oferite reprezentanților mai multor profesii din Moldova.
Polița medicală în Moldova pentru anul 2023: Ce s-a schimbat, cât costă și ce se poate întâmpla dacă nu o cumpărați
2023-01-12
Polița medicală în Moldova pentru anul 2023: Ce s-a schimbat, cât costă și ce se poate întâmpla dacă nu o cumpărați
În anul 2023, prețul asigurării obligatorii de asistență medicală (AOAM) în Moldova a crescut de trei ori — până la 12 636 de lei. Și aceasta nu este singura schimbare care s-a produs.

Lucru în Chișinău

Piața muncii din Republica Moldova se actualizează mai des decât fluxul de știri, iar mulțimea locurilor de muncă vacante permite fiecăruia să-și aleagă o ocupație pe plac sau să încerce o nouă activitate. Fie că doriți un loc de muncă în domeniul vostru de activitate sau vreți să încercați ceva nou, pe Rabota.md veți găsi jobul care să corespundă tuturor cerințelor voastre. Numărul mare de locuri de muncă din capitală vorbește de la sine - vă așteaptă peste 5000 de locuri de muncă vacante!

Popularitatea Chișinăului este incontestabilă: aici se găsesc cele mai mari, cele mai fiabile și de încredere companii din țară. Zilnic, pe site-ul nostru, companiile din Chișinău și din alte orașe, publică diverse oferte de lucru exclusive.

Principalele avantaje ale platformei noastre

Prin intermediul platformei, căutarea unui loc de muncă potrivit în Republica Moldova devine mult mai ușoară. Puteți găsi de lucru în Chișinău în doar o zi. Înregistrarea și completarea CV-ului pe Rabota.md durează aproximativ o jumătate de oră, iar după o scurtă moderare, CV-ul este gata pentru a fi expediat. Imediat după completarea acestuia, trimeteți-l către toți potențialii angajatori a căror locuri de muncă vacante publicate pe site vă interesează. Cu cât mai multe expedieri – cu atât mai multe șanse de găsire a locului de muncă dorit.

Alte avantaje ale platformei Rabota.md sunt:

  • Aplicație practică pentru telefon, disponibilă în Google Play și Apple Store - căutarea unui loc de muncă devine mai rapidă și mai ușoară;
  • Sistem integrat de completare și publicare a CV-urilor, care pot fi apoi descărcate și trimise manual;
  • Expedierea, de pe site-ul web sau din aplicație, a CV-urilor printr-un singur click către oricare companie selectată, cu posibilitatea de a atașa și o scrisoare de intenție;
  • Posibilitatea utilizatorului de a adaugă mai multe CV-uri pentru a putea aplica la funcții vacante diferite;
  • Abonarea prin e-mail la notificările privind noile poziții vacante;
  • Catalog cu joburi vacante, cu funcția de căutare după 4 filtre: companii, orașe, rubrici și prin intermediul catalogului de profesii;
  • Înregistrare rapidă și comodă prin Facebook, Google și Mail.Ru;
  • Oferte de muncă variate: de la vânzător la magazinul alimentar de alături, până la designer interfețe pentru jocuri.

Totuși, principalul avantaj al platformei Rabota.md nu constă doar în comoditatea funcționalității. Platforma este apreciată pentru fiabilitatea și veridicitatea locurilor de muncă pe care le publică. Acestea sunt transmise direct de către angajatori, trec prin mai multe etape de moderare și sunt întotdeauna actuale și, desigur, oficiale. Orice persoană își poate găsi un loc de muncă - interesant și bine plătit, sezonier sau permanent, la distanță sau la birou.

Oportunități oferite de portalul Rabota.md

Pe lângă scopul său principal, portalul Rabota.md poate fi util nu doar pentru persoanele care caută sau oferă locuri de muncă, ci și pentru cei care sunt interesați de ultimele noutăți de pe piața muncii din Republica Moldova. Proiectul este în continuă dezvoltare, adăugându-se zilnic noi funcționalități. Fie sunteți antreprenori sau reprezentați o companie, puteți deja utiliza site-ul pentru a găsi noi angajați. Analizele departamentului resurse umane din cadrul platformei sunt foarte utile și informative pentru analiști și mass-media. În plus, site-ul are secțiuni cu sfaturi pentru angajatori și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, cele mai recente știri de pe piața muncii, recenziile clienților cu privire la proiect și chiar un blog cu articole ironice și utile despre tot ce ține de angajare și carieră.

Atașeaza CV-ul Creaza CV
Atașeaza CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intră pe site


Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Creaza CV


Trimite CV-ul

Alegeți jobul


Închide

CV-ul a fost expediat!

Închide