Bannerul amplasat în partea de sus în lista cu rezultatele căutării

Bannerul va fi plasat în partea de sus a listei cu rezultatele căutării. Indiferent de ce cuvinte cheie va folosi utilizatorul, până a vedea rezultatele căutării, el va vedea bannerul tău. 90% din cei aflați în căutarea unui loc de muncă folosesc motorul de căutare pentru a găsi ofertele de angajare potrivite, prin urmare poți fi sigur că bannerul tău nu va rămâne neobservat!

730 x 90 px - 5 000 lei
Tipărește comanda
Bannerul amplasat în partea de sus în lista cu rezultatele căutării rabota.md
Bannerul amplasat printre ofertele de angajare în lista cu rezultatele căutării rabota.md

Bannerul amplasat printre ofertele de angajare în lista cu rezultatele căutării

Bannerul va fi plasat în lista cu rezultatele căutării după cuvinte cheie, la nivelul privirii utilizatorilor. Astfel, el cu siguranta va atrage atentia celor care cauta un loc de munca. De cele mai dese ori utilizatorii folosesc motorul de căutare pentru a găsi ofertele de angajare potrivite, prin urmare bannerul tău va fi văzut de un număr impunător de persoane.

710 x 110 px - 5 000 lei
Tipărește comanda

Banner de Top

Amplasarea bannerului în partea de sus a rubricilor pe site, îl face vizibil de la prima vedere. Va fi primul lucru pe care îl vor vedea toți cei accesează pagina!

730 x 90 px - 5 000 lei
Tipărește comanda
Banner de Top rabota.md
Banner printre VIP anunțuri rabota.md

Banner printre VIP anunțuri

Bannerul este plasat în fiecare rubrică pe site, la nivelul privirii utilizatorilor, ceea ce îi sporește vizibilitatea la maxim, chiar de la prima accesare a paginii.

710 x 110 px - 5 000 lei
Tipărește comanda

Banner pe pagina anunțului

Bannerul este plasat în fiecare anunț simplu (nu VIP). Datorită acestui fapt el nu poate să râmână neobservat de utilizatori.

240 x 250 px - 4 000 lei
Tipărește comanda
Banner pe pagina anunțului rabota.md

555 000
vizitatori lunar
10 000
anunțuri active
150 000
vizualizări de joburi zilnic
7 000
CV-uri primite zilnic de angajatori
Statistica
site-ului
Voi ne scrieți — noi ne lăudăm 💪 🏆 🙏

Avem rezultate bune

Artur Mija - Secretar general al Guvernului
Avem rezultate bune, a crescut semnificativ numărul de aplicanți!

Am angajat la muncă 2 persoane

Cu respect, Lilia Sinița Manager "Jucarie" SRL
Bună ziua! Cu ajutorul unui anunț în secțiunea VIP, noi am angajat la muncă 2 persoane. Vă mulțumim. Au trecut două săptămâni din luna plătită.

Anunț telegram ILTC

Valeria Titova
Bună ziua, luni am postat un anunț pe telegram (Salarii în Moldova), deja joi poziția a fost închisă . A apărut un nou post vacant și aș vrea să știu când putem plasa anunțul următor, există un interval stabilit între postări de la aceeași companie?

Aplicari din primele zile ale postarii

Mark Curchin
Buna ziua, Ne bucuram nespus de ajutorul cu anuntul VIP! Avem deja aplicari din primele zile ale postarii.

Observăm o bună dinamică!

Neșco Taisia Director "Clean & Clean" SRL
Vă mulțumim pentru oportunitatea de a beneficia de opțiunea VIP client, precum și pentru privilegiile suplimentare pe care ni le-ați oferit. În prezent, observăm o bună dinamică în ceea ce privește lucru în acest statut și sunt foarte încântată de rezultatele obținute.

Vă mulțumim pentru ajutorul acordat în recrutarea personalului!

Svetlana Albert, Director general
Vă mulțumim pentru ajutorul acordat în recrutarea personalului! Mulțumită site-ului, am angajat o persoană care în prezent desfășoară stagiu. Vă rugăm să opriți publicarea anunțului nostru.

Salutare, dragi colegi!

Victoria Ursu, HR
Chiar și în aceste timpuri, când a găsi un specialist bun pare o misiune extrem de complicată, voi sunteți la înălțime! Am închis practic toate posturile vacante cele mai importante. Mulțumită vouă!

Unul dintre cei mai siguri și eficienți parteneri de ai noștri - este Rabota.md.

Lilia Tipa, Șeful departamentului HR
Foarte ușor și rapid reacționează și îndeplinesc orice cerință sau idee, suportul tehnic reacționează repede și ne ajută într-o manieră foarte plăcută. Compania într-adevăr este cointeresată în dezvoltarea clienților lor. Va mulțumim pentru o astfel de colaborare!

Chiar în prima zi, am primit zeci de CV-uri!

Maria Iutis, Manager Resurse Umane, Agrostoc
Chiar în prima zi, am primit zeci de CV-uri, spre deosebire de alte site-uri! Aproape tot personalul l-am găsit! Mulțumim mult!

Prin intermediul platformei voastre, am găsit manageri de vânzări

Alina Liubimova, Director Construct.md
Vă mulțumesc foarte mult, m-ați ajutat să găsesc manageri de vânzări. Din interes, am încercat să găsim candidați și prin alte modalități, dar fără niciun rezultat... Vom colabora.

Mulțumim echipei Rabota.md!

Lilia Tipa, Șeful departamentului HR
Cu toți angajații echipei este foarte plăcut și simplu să lucrezi. Sunt profesioniști în domeniul lor, foarte atenți cu clienții lor și o atitudine binevoitoare. Vă mulțumim mult!

Datorită operativității voastre am reușit în scurt timp să găsim persoana potrivită

Olga Mihailovschi
Bună ziua! Vă rugăm să suspendați pentru o perioadă nedeterminată publicarea anunțului privind poziția vacantă de hamal la compania noastră. Datorită operativității de care ați dat dovadă am reușit într-un timp foarte scurt să găsim persoana potrivită pentru această poziție. Vă mulțumim mult!

Cel mai bun serviciu IT în Moldova

Pavel Oprea
Consider că la moment aveți cel mai bun serviciu IT din țară!
Vă mulțumesc!

Foarte multi candidate. Chiar cred ca am gasit persoana potrivita!

Danis Fickewirth, President Aroundwire.com LLC
Referitor la anuntul promovat de director, a lucrat foarte bine. A fost unul de success. Foarte multi candidate. Chiar cred ca am gasit persoana potrivita! Spuneti va rog cum ar fi mai bine sa promovam anuntul pentru JAVA programisti? Trebuie sa fie foarte efficient, puternic si peste tot.

E cea mai efectiva colaborare din experienta mea.

Ecaterina Enachi, Director Resurse Umane Automall Group
E cea mai efectiva colaborare din experienta mea. Nu e doar o platforma comoda in utilizare, dar are si angajati, care sunt profesionisti in domeniul lor. Orice problema este rezolvata rapid si cu miscari inutile minime. Lucrez de multi ani folosind aceasta platforma si de fiecare data nu se opresc aici, ci isi imbunatatesc optiunile, functiile si se dezvolta „intr-un pas” cu tendintele noi.

Am suplinit toate pozitiile vacante si solicitam sa suspendati profilul nostru.

Echipa resurse umane Ambianta
Va multumim foarte mult pentru serviciile de calitate pe care le prestati, am suplinit toate pozitiile vacante si solicitam sa suspendati profilul nostru. Cand o sa avem nevoie de angajati cu siguranta o sa ne adresam doar la Rabota.md. Va multumim mult.

Merci rabota.md pentru colaborare profesionistă.

Echipa resurse umane Volta.
Merci rabota.md pentru colaborare profesionistă. Avem deja o colaborare pe parcursul a multor ani si implicarea voastră de fiecare dată a fost operativă si cu rezultat pe masura. Cu mare încredere confirm ca sunteti sursa cea mai sigura pentru suplinirea pozițiilor vacante a companiei noastre.

Colaborarea cu Dvs este o placere

Manager Sectia de Cadre "Kub.md"
Va multumim mult pentru incredere si operativitate.
Colaborarea cu Dvs este o placere.
Va doresc o dezvoltare continua si clienti multumiti.

In decurs de o saptamana am primit un numar record de CV-uri bune.

Eduard Popa, administratorul companiei, "Ecologic"
As vrea sa va multumesc pentru oferta dvs, pana acum publicam anunturi simple si in 2 luni nu am avut nici un rezultat, dupa ce am publicat anunturile in format VIP in decurs de o saptamana am primit un numar record de CV-uri bune, si chiar am invitat cateva persoane la interviu. Stiu din propria experienta ca atunci cand primesc recenzii bune de la clienti, toata ziua merge parca mai bine si am o satisfactie de la asta, din acest motiv am decis sa va fac ziua mai placuta de dimineata si sa va multumesc pentru serviciile calitative acordate. Succes in continuare!

Vă multumim! Nici n-am sperat să găsim atît de rapid un specialist calificat.

Mihail Popescu, director resurse umane CC AQUATRADE SRL
Datorită ofertelor VIP de pe siteul Rabota.md noi am suplinit cu succes postul vacant de Manager Marketing. Sincer vorbind, nici n-am sperat să găsim atît de rapid un specialist calificat, care să corespundă tuturor cerințelor noastre. Mulțumim frumos siteului, sperăm la colaborare pe viitor. Vă urăm prosperitate şi bunăstare!

Suportul acordat de către compania Rabota.md a făcut posibilă transformarea unei inițiative a Centrului de marketing, Parteneriate și Carieră al ASEM într-ul proiect de succes.

Cu respect, Grigore BELOSTECINIC, prof. univ., rector ASEM.
Prin prezenta exprimăm recunoștința pentru suportul media oferit de către Rabota.md.
Centrului de Marketing, Parteneriate și Carieră al ASEM în vederea organizării proiectului Târgul stagiilor de practică, care s-a desfășurat în perioada 26-27 noiembrie 2019.
Nutrim convingerea că efortul comun ne va permite să convingem tinerii să rămână în țară pentru a-și construi viitorul.

Mersi mult!

Elitservice-Auto SRL
Plăcut să interacționezi cu profesioniști!!!

Am primit peste 400 de CV-uri pentru postul vacant publicat!

Alexandra Vitcovscaia, asistent director general, "Airport Chisinau"
Mulțumim pentru colaborare! Am primit peste 400 de CV-uri pentru postul vacant publicat la Dvs. pe site. Pe viitor vom reveni cu alte posturi vacante. Cele bune!

Totul se îndeplineste operativ si calitativ. Vă multumesc că sunteti!

Viorica Dodiţă, HR manager ICS "Health Forever International" SRL
Multumesc pentru ajutor în procesul de recrutare. Datorită plasării anunturilor de angajare pe site-ul Dvs. noi primim foarte multe CV-uri si apoi facem selectia. Noi, în calitate de clienti, suntem satisfăcuti de receptivitatea la toate cerintele noastre, permanent schimbătoare. Totul se îndeplineste operativ si calitativ. Vă multumesc că sunteti!

Nu reusim să prelucrăm toate CV-urile

Ecaterina Chirova, Manager Sectia de Cadre "DHL"
Buna ziua.
Vom suspenda temporar plasarea publicitătii de recrutare, deoarece nu reusim să prelucrăm toate CV-urile.
Vă multumesc mult.

Sant foarte multumita pentru colaborarea noastra eficienta pe parcursul mai multor ani.

Tatiana Baranovscaia, HR Director, "FinComBank" S.A.
Sant foarte multumita pentru colaborarea noastra eficienta pe parcursul mai multor ani!

Datorită Dumneavoastră am completat statele de personal!

Tulum Denis, cafenea "Blinoff"
Datorită Dumneavoastră am completat statele de personal.
Multumesc!

Am selectat personal!

Vadim, Manager de personal "Buffalo"
Vă rugăm să scoateti de pe site publicitatea noastră de recrutare a personalului
Scoatem publicitatea temporar, în legătură cu faptul că am selectat personalul!
Vă multumesc foarte mult!

Multumesc mult pentru ajutor!

Ruslan Crupnov, Manager Marketing "Unifun"
Buna ziua!
După promovarea pe site-ul Dvs., Noi am primit mai multe CV-uri, multumesc mult petru ajutor!!!
Noi am selectat personalul potrivit.

Спасибо за то, что идете навстречу. Очень приятно с Вами работать!

Светлана Скутельничук, Директор "SBC-HR" Project
Спасибо за то, что идете навстречу. Очень приятно с Вами работать. Я, со своей стороны, обещаю всячески Ваши сайты продвигать и рекомендовать своим клиентам.

La noi a crescut calitatea CV-urilor solicitantilor!

Cristina Flestor, sef al Departamentului de Resurse Umane "Тронекс-Ком"
Buna ziua, as vrea să apreciezi inovatia "cabinet personal".
Este o functie utilă si la noi a crescut calitatea CV-urilor solicitanților.
O zi bună în continuare si idei noi!

Suntem foarte bucurosi sa colaboram cu Dumneavoastra!

Zinaida Mocan, Fabrica de mobila "Artmobila"
Va rog, scoateti anunturile cu pozitiile vacante: sef al sectiei usi metalice, contabil-casier si maistru controlor. Pozitiile date sunt suplinite, noi am gasit persoanele potrivite! Suntem foarte bucurosi sa colaboram cu Dumneavoastra, vedem rezultate.

Мы закрыли ряд вакансий - это благодаря вашему сайту. Спасибо!

Татьяна Барановская, Директор по персоналу, Группа Компаний "Justar"
Мы закрыли ряд вакансий - это благодаря вашему сайту. Спасибо!

Multumire!

Elena, HR manager "BRVISTCOM" SRL
Vreau să multumesc colaboratorii site-ului Rabota.md.
Întotdeuna răspund prompt si corect la scrisori si solicitări.

Bună ziua, dragi parteneri!

Victoria, Manager resurse umane „Cuptorul Fermecat” SRL
Vă anunțăm că pentru o perioadă nu vom mai posta anunțuri noi cu oferte de locuri de muncă. Aveți un site prea bun! ))) Și nu e o glumă. Am găsit persoane potrivite pentru toate pozițiile vacante pe care le aveam. Suntem pur și simplu încîntați! Și vă mulțumim pentru asta! Vom reveni!

Thanks for your invaluable help!

Lars Bokander, Samres AB
It was very efficient to place a VIP-ad at your sites Rabota.md and Moldovajob.md!
Thanks for your invaluable help!

Vom fi bucurosi si pe viitor să apelăm la serviciile Dumneavoastră!

Ianioglo Serghei , Expert Consultant - EPM "AvantSistem" s.r.l. - SAP Partner
Pe viitor, în caz de necessitate, vom fi bucurosi să apelăm la serviciile Dvs.
Vă multumim pentru colaborare efectivă si productivă.

Datorită anuntului am suplinit postul de administrator sisteme...

Nistor Nona, Sef resurse umane, retelele de magazine "BOMBA" si "Alina Electronic"
Bună ziua, Andrei!
Vă multumim, datorită anuntului am suplinit postul de administrator sisteme pentru Alina Electronic!

Vom continua să folosim serviciile Dvs!

Elena Breazgunova, "CONSTRUCT RESURS" S.R.L.
Multumim frumos! Ne-a plăcut rezultatul, am găsit persoana potrivită. Vom continua să folosim serviciile Dvs. dacă va fi nevoie.

Выражаю Вам свою благодарность за помощь в поиске персонала!

Кожокару Нина, HR-manager "ADD-Grup"
Выражаю Вам свою благодарность за помощь в поиске персонала. С удовольствием хочу отметить, что VIP размещение вакансий, как метод поиска специалистов необходимых нашей компании, всегда оправдывал себя. Желаю Вам больших успехов в дальнейшем и успешного совместного сотрудничества.

Cel mai dinamic website de joburi!

Madan Veronica, HR Specialist "Glofunnel Sarl"
Colaborarea companiei noastre cu site-ul Rabota.md a început în urmă cu 2 ani, pe atunci... plasam anunţuri gratuit... aceasta îmi lua cîteva ore din lucru săptamînal... şi, ca rezultat... primiam doar cîteva cv-uri, deci recrutarea nu "putea merge" prea bine... Am decis că trebuie să schimbăm ceva...
In august 2011, investitia într-un pachet ales pe sait la rubrica "Preţuri şi servicii" ne-a adus, pe lîngă un număr sporit de CV-uri pentru anunţurile de recrutare active şi un plus semnificativ de trafic pe websiteul companiei, raportat la volumul mediu lunar. In acest sens investiţia in aceste pachete de promovare a reprezentat un dublu-cîştig, ţinănd cont în principal de numărul sporit de CV-uri "relevante". Recomandăm astfel aceste pachete de promovare tuturor celor interesaţi de aceste beneficii (plus de vizibilitate si trafic pe websiteurile companiilor pe care le reprezinta si mai multe CV-uri relevante per poziţie).
Rabota.md e site-ul de recrutare pe care ne bazăm de fiecare dată, cînd avem campanii de recrutare. Unul dintre atuurile site-ului este numărul mare de aplicanţi şi promptitudinea persoanelor, care "ne sar" în ajutor de fiecare dată, cînd avem un proiect de realizat! Ii putem numi partenerii noştri nr#1. Felicitări!
Vă mulţumim pentru promptitudine si seriozitate.

Vă multumim că luati în CONSIDERATIE părerea noastră de clienti!

Olari Irena, HR-Manager IM "GSM Liberty" SRL
Vă multumim că luati în CONSIDERATIE părerea noastră ca clienti!
De multe ori am fost martoră la situatia cînd postul vacant nu se potrivea categoriei unde era publicat. Chiar vroiam să mă plîng administratiei siteului, dar nu stii niciodată cum vor reactiona. Iar la foi e cu totul altfel: Voi vă faceti griji pentru noi!
Un site de recrutare este un instrument important în lucrul fiecărui angajat din departamentul HR si desigur că în primul rînd el trebuie să fie eficient, dar si comod. De fapt aceste două lucruri au ceva în comun pentru că acest instrument cu cît este mai înțeles si simplu cu atît este mai util.
Vă multumim pentru feedback, într-adevăr functionează! Baftă!

Изменения, которые постоянно происходят на сайте радуют!

Светлана Тарасова, Заместитель директора, Кадровый Дом "SuperJob.ru"
Изменения, которые постоянно происходят на сайте радуют: приятно, что и в других странах нашего содружества есть достойные ресурсы национального значения.
С каждым днем Ваш сайт делает больше уверенных шагов к тому, чтобы стать серьезным кадровым ресурсом, который уже стал лидером на внутреннем рынке, так, возможно, и составит конкуренцию на внешнем.

Cred ca vom procura pachetul VIP anual!

Victor Alexandrov, Compania IT "Sam Solutions"
Multumesc pentru ajutor! Daca va este interesant, in baza anunturilor de angajare am gasit 2 buni .NET Developeri si 2 Specialisti Asigurarea Calitatii! A mai fost un specialist JAVA, care aplica pentru Senior, dat in realitate avea cunostinte de Junior.
Cred ca vom procura pachetul VIP anual.
Va multumesc inca odata!

Vă multumesc mult pentru serviciile prestate!

Olga Canaly, "SOIR Moldova"
Vă multumesc mult pentru serviciile prestate! Operativ si calitativ.

Спасибо за подробный обзор рынка заработных плат Молдовы!

Ольга, InfoMarket.md
Разрешите поблагодарить вас и вашу замечательную компанию за:
А - готовность сотрудничать;
Б - оперативную работу;
В - вполне качественную.
Поверьте нашему журналистско-репортерскому опыту, это редкое сочетание :)

Спасибо Вам за размещение!

Игнатов Андрей, Labor Agency, European Holding Ltd
Спасибо Вам за размещение затмили мы своими вакансиями Оско :) Они потерялись на нашем фоне вакансий, который Вы нам оформили. Спасибо ;)

Noi am gasit specialistul experimentat in web-development si am realizat cu succes planurile propuse!

Alexandru Negara, Google Developers Group Moldova, Conducatorul grupului, Managerul proiectelor
Datorita colaborarii noastre cu site-ul RABOTA.MD (posturile vacante de baza) noi am gasit specialistul experimentat in web-development si am realizat cu succes planurile propuse.
De asemenea, colaborarea cu site-ul face trainingurile si evenimentele noastre mai interesante si mai productive, datorita profesionalismului dm.-lui Andrei V. – conducatorul proiectului dat!
Va multumesc ca sunteti!

A fost o placere de a conlucra cu dvs!

Igor Gornostali, NTR Lab - an international software company
Vreau sa va multumesc pentru conlucrare, rapiditate si profesionalism!
Anunturile au fost publicate in stricta concordanta cu schitele si design-ul prezentat.
A fost o placere de a conlucra cu dvs. si sper ca lucrurile sa mearga si sa avem angajari si pe viitor sa mai apelez la serviciile dvs.

Мы убедились на практике в том, что VIP-вакансии «работают» по-другому. Поток соискателей увеличился!

Оларь Ирэна, HR-менеджер IM "GSM Liberty" SRL
Благодарим Вас за совет. Мы убедились на практике в том, что VIP-вакансии «работают» по-другому. Поток соискателей увеличился. Наша компания сейчас открывает новые магазины и, естественно, потребности в персонале растут.

Спасибо за содействие и участие.

Multumesc pentru disponibilitatea Dumneavoastra in cautarea noilor solutii.

LILIA LITVINOVA, HR-MANAGER "FINWEB"
MULTUMESC PENTRU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA!
Multumesc pentru disponibilitatea Dumneavoastra in cautarea noilor solutii, pentru flexibilitatea Dvs. si tendinta spre colaborare!
Si… Acesta este doar inceputul!

Statistica și auditoriul site-ului

Educația candidaților
Creșterea permanentă a vizualizărilor
Sursele de trafic
Vizitatori după orașe
Demografia utilizatorilor

Peste 1 MILION de accesări lunar!

Peste 1 MILION de accesări lunar!
Noul nostru record
conform Similarweb
Managerul tău personal
Managerul tău personal Vladimir
+373 696-19917 Pentru întrebari de orice tip
rabota@rabota.md Scrieți-ne
Anunțuri
VIP
Anunțuri
urgente
Acces la baza de CV-uri
Cele mai bune anunțuri
VIP
+ Brand
Publicitate tip banner