Companii cu litera "V"

Cautare dupa companii

Compania Vasconi – unul dintre cei mai mari producători de articole din tricotaj din Republica Moldova, anunță concurs pentru următoarea poziție:

Гипермаркет «Velmart» приглашает на работу:

12 ani de experiență, peste 800 de colegi în 12 sedii din România, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria, Ucraina, Tunisia şi Cipru. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Partener strategic în training – DARE Academy. Med...

SRL “Verix-Grup”, una dinte cele mai mari companii de importare si comercializare a materialelor de constructii, anunta concurs pentru suplinirea postului de:

SRL Vero-Nadiana este o companie de succes, ce activează pe piața RM de peste 20 ani. Domeniile de activitate: - comerț angro/retail de produse petroliere;- servicii de trasport . Cei 160 de angajați vin zilnic cu plăcere la sericiu, pentru a îndeplini o misiune comună : de a oferi clen...

Viatel

VERIFICAT

Контакт центр Viatel S.R.L приглашает на работу! Вакантная должность:

Компания «Victiana» является одним из лидеров рынка в области систем безопасности в Молдове, объявляет вакансию:

Concursurile externe anunțate pentru posturile vacante:

Компания "Videosecurity" ищет:

Приглашаем на работу:

 Компания «VION IMPEX» SRL объявляет конкурс на вакансию:

Компании “Viorica-Cosmetic” S.A., которая известна в Республике Молдова и за ее пределами как производитель высококачественной парфюмерно-косметической продукции на натуральной основе, требуется:

Приглашаем на работу:

Фармацевтическая компания «Virim-Impex» ищет активных  и коммуникабельных:

Compania Vitra SRL angajează:

Angajăm:

Vizita

VERIFICAT

Cu ocazia lărgirii reţelei de magazine "VIZITA" se anunţă concurs pentru postul de: В связи с открытием новых магазинов компания "VIZITA" объявляет набор:

Angajăm:

We are looking for:

Volta

VERIFICAT

Compania Volta angajează:

Приглашаем на работу:

Intra in cont prin