Companii cu litera "G"

Cautare dupa companii

Agentia GastroJob selectioneaza:

Salonul-magazin GDR, specializat în vînzarea de obiecte sanitare, gresie, faianță și mobilier din Germania, anunță recrutarea personalului pentru postul vacant de:

Gefest

VERIFICAT

Magazin de electrocasnice "Gefest",bd.Moscova 6 solicită:

Dacă sunteți  tineri, motivați, dornici de noi oportunități  și gata să deveniți un specialist în cel mai mare holding din domeniul media cu un înalt nivel de profesionalism, anunțăm următoara pozițe vacantă:

We are looking for:

Compania internaţională Gebauer & Griller este unul dintre jucătorii cei mai importanţi în industria cablurilor automotive electrice. Cu sediul central în Austria, compania are un renume de peste 70 de ani în piaţa internaţională a cablurilor industriale. GG Cables&Wir...

Gilat Satellite Networks Ltd (NASDAQ, TASE: GILT) is a leading provider of products and services for satellite-based broadband communications. Gilat develops and markets a wide range of high-performance satellite ground segment equipment and VSATs, with an increasing focus on the consumer and K...

GlassProtect este o companie în continua mișcare. Ne bucurăm de o evoluție inteligentă de la importul sticlei la proiectarea, asamblarea și montarea diferitor construcții din sticlă securizată pe teritoriul Republicii Moldova. Angajăm:

ENERGIA NATURII IN CASA TA GlobalGeosolar SRL lider pe piata in domeniul promovarii energiilor alternative, ventilare si climatizare, anunta concurs de suplinire a postului vacant de:

  GLORIFICATORSRL  

Agenția de Publicitate GOOD MEDIA anunță concurs pentru suplinirea postului vacant de:

GPG Consulting e un furnizor de servicii offshore, cu experienţă vastă pe piaţa internationala si nationala, care gestionează apeluri de intrare, apeluri de ieşire, precum şi servicii de tip BPO, KPO şi WPO.

Invităm spre colaborare: 

New Opportunitiesat Grant Thornton Moldova

Angajăm:

 Торговая сеть «Green Hills Market»приглашает на работу в супермаркет на должность: