Agent de Vânzări (Măgdăcești)

Agent de Vânzări (Măgdăcești)

Hydrosystems Moldova este o companie de renume în industria Instalațiilor, Irigațiilor și Infrastructurii, cu o prezență stabilă și în creștere pe piața din Republica Moldova. În contextul extinderii activității noastre, suntem în căutarea unui Agent de Vânzări dedicat și dinamic, care să se alăture echipei noastre în promovarea și comercializarea produselor noastre de înaltă calitate.

Responsabilitățile dumneavoastră vor include identificarea și atragerea clienților noi, menținerea relațiilor cu clienții existenți și maximizarea oportunităților de vânzare în zona Chisinau și în suburbiile aferente. Candidatul ideal va fi o persoană energică, orientată spre rezultate și cu o înțelegere profundă a pieței locale.

Cerințe:

  • Experiență relevantă în vânzări B2B în industria similară.
  • Abilități excelente de comunicare și negociere.
  • Cunoștințe solide despre produsele din domeniul Instalațiilor, Irigațiilor și Infrastructurii reprezintă un avantaj major.
  • Cunoștințe solide despre piața din Chisinau și suburbii.
  • Capacitatea de a dezvolta și menține relații puternice cu clienții.

Dacă sunteți o persoană ambițioasă, orientată către rezultate și dornică să se alăture unei echipe dinamice și în creștere, vă încurajăm să aplicați pentru această poziție.

E-mail:
marketing@hydrosystems.md
Telefon: 069911991

Alte anunțuri publicate de această companie

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide