Valdcongrup S.R.L.

0 Joburi disponibile
Companie

Motto: ”Construim ca să dureze”
Anul fondării: 2009

Compania de construcții Valdcongrup S.R.L. își desfășoară activitatea din 2009, și este un lider pe piața investițională în construcții edilitare din Republica Moldova.

Genul de activitate al companiei Valdcongrup S.R.L este dezvoltare continue, efectuarea lucrărilor de construcții și rețelelor edilitare în calitate de executor sau beneficiar la obiectele cu destinație socială și culturală în Republica Moldova.

Compania Valcongrup și-a dobândit un renume timp de 11 ani, prin calitatea lucrărilor executate și seriozitatea prin care a abordat fiecare angajament. În perioada de la înființare și până în prezent, compania a obținut o dezvoltare durabilă. Odată cu realizarea unui nou proiect, compania confirmă titlul unui partener de încredere.

Compania are ca obiect principal de activitate, construcții de clădiri și instalații tehnico-edilitare ca instalații și rețele de apă și canalizare cât și instalații și rețele de încălzire. Portofoliul Valdcongrup S.R.L. cuprinde zeci de rețele edilitare de apeduct și canalizare realizate, obiecte social-culturale și obiecte cu destinație secială.

Compania dispune de o logistică bine structurată ce permite organizrea lucrărilor de construcție în toate regiunile din Republica Moldova, respectând calitatea și termenele de execuție prestabilite.

Web: http://valdcongrup.md/ 
Email: valdcongrup@gmail.com 
Tel: 0 22 428393; 0 78 664664
Adresa: str. Uzinelor 171/2,Chișinău, Republica Moldova

Domeniul
— //—
anunțuri

Nu exista posturi vacante

Cautare dupa companii

Atașeaza CV-ul Creaza CV
Atașeaza CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intră pe site


Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Creaza CV


Trimite CV-ul

Alegeți jobul


Închide

CV-ul a fost expediat!

Închide