ProCredit Bank

10 Joburi disponibile
Companie

ProCredit Bank este o bancă comercială orientată spre dezvoltare. Oferim servicii excelente întreprinderilor mici și mijlocii, dar și persoanelor fizice care au capacitatea de a economisi și care preferă să efectueze tranzacţiile sale bancare prin canale electronice. În activitatea noastră, ne conducem de o serie de principii esențiale: apreciem transparența în comunicarea noastră cu clienții noștri, nu promovăm împrumuturile de consum, ne străduim să minimalizăm impactul ecologic cauzat de activităţile noastre, și oferim servicii care se bazează atât pe înțelegerea situației fiecărui client, cât și pe o analiză financiară solidă.

Ne concentrăm pe întreprinderile mici și mijlocii, deoarece suntem convinși că aceste întreprinderi creează locuri de muncă și aduc o contribuție vitală economiilor în care își desfășoară activitatea. Oferind facilități simple și accesibile de economisire, servicii bancare online și investind în educație financiară, ne propunem să promovăm o cultură a economisirii și responsabilității financiare în rândul persoanelor juridice, precum și al celor fizice.

Acționarii noștri se așteaptă la o rentabilitate durabilă a investiției pe termen lung, în loc să se concentreze pe maximizarea profitului pe termen scurt. Pentru a crea o atmosferă de lucru deschisă și eficientă, și pentru a oferi servicii prietenoase și competente clienților noștri, investim mult în formarea și dezvoltarea personalului nostru.

Oficiul principal
bd. Ştefan сel Mare şi Sfânt, 65, of. 901
Domeniul
  • Banci, investitii, leasing
Numarul angajaților
101-500
Beneficii
Team buildinguri
Telefonie mobila
Notebook
Ceai, cafea, apa
Posibilitatea de a lucra de acasa
Crestere profesionala
Traininguri, cursuri
Reduceri la productie/serviciile companiei
Atașeaza CV-ul Creaza CV
Atașeaza CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intră pe site


Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Creaza CV


Trimite CV-ul

Alegeți jobul


Închide

CV-ul a fost expediat!

Închide