Companie

Panilino - de 20 de ani împărţim Porţii Dulci de Fericire!

De la o mică patiserie de familie am devenit una dintre cele mai mari patiserii din Moldova. Succesul companiei este alimentat de dorinţa continuă de a progresa, de a veni cu inovaţii, dar totodată şi de păstrarea tradiţiilor transmise cu sfinţenie din generaţie în generaţie.

Produselor noastre se regăsesc în toate reţelele comerciale din Republica Moldova, precum şi în unele reţele din România, Italia, Germania, SUA, Canada, Lituania, Franţa şi Irlanda.

Principala valoare a companiei este familia. În acest context, împreună cu UNFPA, am adoptat politici prietenoase familiei. În cadrul întreprinderii a fost înfiinţată o grădiniţă-creşă pentru copiii angajaţilor. Acest lucru permite tinerilor părinţi să revină mai repede la muncă, dar şi să stea liniştiţi, ştiind că copilaşii sunt alături, în siguranţă, cu un pedagod profesionist.

Un alt proiect social la care a aderat Panilino este Învăţământul Dual, proiect realizat cu suportul Guvernului Germaniei. Învăţământul Dual oferă tinerilor de la şcolile profesionale oportunitatea concomitent să înveţe, să practice profesia în cadrul companiei, iar la finalizarea studiilor, absolvenţii au oportunitatea de a-şi începe cariera profesională la Panilino.

De peste 2 decenii Panilino este parte a celor mai importante evenimente din viaţa Dvs.

Oficiul principal
— //—
Domeniul
— //—
Numarul angajaților
— //—

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide