Companie

Compania M.C.F.- Engros S.R.L construiește împreună cu clienții săi timp de 25 de ani. De la fondare până în prezent compania activează pe piața al RM în domeniul comerțului și importului unei sfere largi de materiale de construcții și finisare. Zilnic satisfacem cerințele clienților noștri propunându-le soluții optime pentru construcția și reparația locuințelor și altor imobile.

Majoritatea companiilor de construcții autohtone mari aleg M.C.F.- Engros S.R.L, pentru: livrare rapidă a mărfurilor, corectitudine în relații, loialitate și interes față de necesitățile clienților.
Pe lângă partenerii noștri de bază, M.C.F.-Engros vine și în ajutorul tuturor clienților, propunându-le prin intermediul magazinelor specializate un sortiment larg de produse pentru reparații și amenajare a imobilelor.

Poziționarea în centru capitalei, profesionalismul salariaților noștri, sunt doar unele din principalele criterii care demonstrează stabilitatea noastră ca și angajator. Cu M.C.F.-Engros, construiești nu doar imobile, ci și cariere de succes.

Te așteptăm cu drag în echipa M.C.F.- Engros S.R.L!!!

Domeniul
— //—
anunțuri
23 Iunie 2024, Chișinău
Trimite CV
23 Iunie 2024, Chișinău
Trimite CV
23 Iunie 2024, Chișinău
Trimite CV

Cautare după companii

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide