Companii cu litera "Î"

Cautare dupa companii

ICS Easy Credit S.R.L., una din cele mai mari si reputative organizatii de microfinantare din Republica Moldova, anunta concurs pentru angajare in functia de:

Bring your talent to a company that employs more than 40,000 outstanding professionals across five continents. INDRA is Spain's top multinational consulting and technology firm and one of the leaders in Europe and Latin America. The branch in Chisinau is looking to extend its local team.

ICS Laboratorul Medical-Synevo SRL angajeaza:

Identi

VERIFICAT

Compania noastra este importatoare – comercializatoare de produse de igiena pentru producatorii alimentari, restaurante, cafenele , markete, hotele, oficii, angajeaza:

Требуется:

Приглашаем на работу:

IMC

VERIFICAT

We are looking for:

IMC Group, Holding care activeaza cu success pe piata Republicii Moldova in domeniile Retail (reteaua proprie de magazine IMC Market), B2B, prestării Serviciilor de Consultanţă, Comert si Distributie internationala, Constructii si altele, anunta concurs pentru pozitia vacanta:

Angajăm:

Tipografia SC „Imona Grup” S.R.L. anunţă concurs de suplinire a postului vacant de:

Angajăm:

Микрофинансовая компания объявляет о наборе персонала на должности: Compania de microfinanțare anunță selectarea personalului pentru funcția vacantă de:

Compania de transport internațional și logistică, "INCARGO” SRL, anunţă concurs pentru suplinirea postului:

Incaso

VERIFICAT

Angajam:

Приглашаем на работу:

Companie de producere a confecțiilor. Activăm pe piața Republicii Moldova mai mult de 5 ani. Genul de activitate este comercializarea materiei prime și producerea confecțiilor la solicitarea clientului. La moment suntem în căutarea colegilor noi în cadrul companiei.

Reteaua de magazine, INSTRUMENTE.MD Nr.1 din R.Moldova in comercializarea produse din categoriile de scule mici si mijlocii si electrocasnice mici (conform sondajelor la cel mai bun raport de calitate – pret, cu cel mai inalt nivel de servicii de vanzare, livrare, si mentenanta tehnica) e...

We are looking for:

Oferta de muncă Compania Interacces-M partener ficial Orange, în legatură cu extinderea rețelei de magazine, suntem în căutare de:

Angajăm:

We are a fast developing company in the BPO market. From Chisinau, we provide our services to customers all over the globe. We are looking for motivated people to join our back office team:

International telemarketing Company hires:

Филиал крупной международной компании находится в поиске:

Inther

VERIFICAT

Întreprindere de Stat angajează:

ÎNTREPRINDREA DE PRODUCERE ȘI COMERȚanunță despre desfășurarea concursului la funcția de:

INTROSCOP SA anunţă concurs pentru poziţia de:

Inxy

VERIFICAT

Приглашаем на работу:

IP Host

VERIFICAT

IPHOST ANGAJEAZĂ:

Дистрибьютор "MOLDCELL"- компания "IRBISTEL" розничная сеть магазинов в связи с активным развитием бизнеса ищет:

Динамично развивающаяся IT компания объявляет конкурс на следующиe вакантные должности:

Приглашаем на работу:

  The company IUTECREDIT is searching a person for the position of:

Compania ÎM “Izoplast” SRL  anunţă concurs de suplinire a postului vacant de: