CV № 321708 din 24 martie 2022

CV: Asistent,Contabil,Hamal,Manager in gestionarea fortei de munca,etc...

Bărbat, 30 ani, superioare studii.
5000 MDL
Strășeni
Full-time
CV № 321708 din 24 martie 2022
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
2 ani și 4 luni
octombrie 2018 - februarie 2020
1 an și 4 luni
Măcelar,manager computerizare,asistent şi deservire generală în calitate de specialist în domeniul prelucrării cărnii de porc,mezeluri,bucate,etc.
Karro Food Group,
Domeniu: Industrie, producție

În cadrul industriei de producţie şi ambalării cărnii de porc am activat în calitate de:
1. Ambalarea şi sigilarea produselor din carne,din componenţa lăzilor şi a cutiilor.
2. Prelucrarea cărnii şi asigurarea funcţionarii la maşinăriile de presat,balotat,maşini de tocat şi etichetat produsele autoriyate din carne din componenţa industriei.
3. Am activat la despachetarea şi procesul de congelare a carnii de porc,în componenţa unor mai multe secţii de producere.
4. Am activat ca măcelar şi alte funcţii de prelucrare,ambalare şi pregatire a carnii de porc din componenţa fabricii.
5.Am activat la procesul de curaţare,menţinere a igienei publice din cadrul unor sisteme de congelaţie a fabricii
6.Curier de produse din carne şi accesorii între secţiile de producere.

mai 2017 - mai 2018
1 an
Inspector superior în domeniul protecţiei mediului înconjurăror,(Protectia apei,a solului,a aerului şi a florei şi faunei),Manager asistent la Inspectoratul Ecologic de Stat,Contabil,stagiu de practică
Inspectoratul pentru protecţia mediului, Strășeni
Domeniu: Știință, educație, formare profesională

1.)Inspector Practicant la Inspectoratul pentru Protecţia Mediului.
2.)Contabil în stabilirea datelor statistice în domeniul protecţiei mediului.
3.)Asistent practicant la eliberarea autorizaţiei:
a.De folosinţă specială a apei.
b.De tăiere a unui pom din cadrul unei subdiviziuni militare a ministerului apărării,din satul Negreşti.
c.Autorizaţie de construcţie,etc.
4.)În timpul efectuarii unui control ecologic în localitatea Bucoveţ,am prin în flagrant un cetaţean ce a comis o infracţiune ecologică.a defrişat mai mulţi copaci dintr+un sector public.I+am aplicat un proces verbal şi o amendă. Şi respectiv i-am confiscat bunurile materiale care l-a folosit pentru savârşirea infracţiunii.
5. Doi ani la rând am făcut cunoştiinţă cu două volume a anuarului inspectoratului ecologic de stat,unde era menţionat statstica de emisii precum şi alte documentaţii elaborate de către reprezentanţii inspectoratului pentru protecţia mediului Străşeni.etc.

Studii
Studii superioare
până in 2018
Universitatea de Studii Politice şi Economice Europene "Constantin Stere"
Facultatea: Ecologie şi Protecţie a mediului.
Specialitatea: Securitate Ecologică.
Instruire continua, cursuri de formare
2018
Inspectoratul Pentru Protecţia Mediului in Ministerul Mediului al Republicii Moldova, or. Strășeni.
Portofoliu
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Elementar
Engleza — Comunicare

Prelucrarea și distribuirea informației la calculator,birou,arhive,etc.
Calculatorul la nivel superior,(MS office Excel,WORD,Power Point,Acces,etc.)
Internetul-la nivel superior(Browesere,poște electronice,surse informaționale,etc…)
Inspector Ecolog
Manager în protecția mediului
Manager ecolog în cadrul întreprinderilor.
Inginer în protecţia mediului,
Profesor de biologie și ecologie.


Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere B
Cetațenie:
Moldova,
Romania

Sunt din Raionul Străşeni.Am crescut într-o familie de oameni intelectuali. Tatăl meu a aboslvit facultatea de la Universitatea Agrară.Mămica mea este casnică. Am acasa o gradină frumoasă şi verde pe care o îngrijesc şi o preţuiesc.Am efectuat studiile la Liceul Teoretic Internatţional de Management,Or. Străşeni. Trei cicluri: Primar,Gimnazial şi Liceal.În perioada anilor 2001-2012. Apoi am urmat studiile la Universitatea de Studii Politice şi Economice Constantin Stere. Am absolvit specialitatea:Ecologie şi Securitate Ecologică,ciclul I - Licenţă şi ciclul II - Masterat,al facultăţii de ecologie şi protecţie a mediului. Din cadrul Universităţii la care am aplicat pentru studii.Am absolvit ambele cicluri cu brio.Apoi am activat între anii 2018-2020 în Marea Britanie,la o fabrică de ambalare a cărnii de porc,în calitate de măcelar şi alte funcţii la care am fost plasat. Industria se numea: "Karro Food Group".Se afla în oraşul Malton,Marea Britanie.Şi am mai activat la o uzină din alt oraş al Marii Britanii,care se ocupa cu producerea pieselor uşoare pentru marca de automobile Land Rover.Uzina se numea: "Rosti" În viaţa de elev şi de student am dat citirii unui număr mare de volume de carte.Literatură naţională şi Universală.Iubesc la nebunie să citesc.Să scriu cărţi.Primul meu volum de carte a fost intitulat: 9 MAI 1990. A fost o experienţă unică pentru mine şi am avut nişte emoţii foarte pozitive şi mari atunci când în mâinele mele ţineam cinci exemplare al volumului de carte 9 MAI 1990. Până în ziua de astăzi sunt autor a peste 7 volume de carte,cu poezii,citate dar şi istorisiri scurte despre viaţa mea.Iubesc să citesc articole ştiinţifice,iubesc să citesc publicaţii despre mediul înconjurător,ştiinţe şi inovaţii,psihologie,educaţie,sănătate,medicină,flora şi fauna,pamântul,tehnologie,artă,culinărie,etc.În copilăria mea am fost abonat la o revistă ştiinţifică de origine Română pe nume: "Arborile Lumii" . Era o revistă ce cuprindea în cuprins mai multe domenii şi sferii ale vieţii.Îmi plăcea la nebunie.Mă mândream cu mine şi cu părinţii mei.Pentru că m-au crescut aşa. Iubesc să ascult muzică instrumentală,sunt nostalgic,iubesc mediul înconjurător,primblările,turismul ecologic la nivel naţional şi internaţional.Am vizitat mai multe ţări până în ziua de astăzi.Cum ar fi: România,Ucraina,Italia,Marea Britanie. Mă bucur să contribui la îmbogăţrea societăţii cu lucruri frumoase şi măreţe,amabilitate şi umor.Atât.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.