CV № 246000 din 3 ianuarie 2020

CV: Consultant Vinzari in magazinul Orange

Bărbat, 26 ani, superioare incomplete studii.
6000 MDL
Chișinău
Full-time
CV № 246000 din 3 ianuarie 2020
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
1 an și 7 luni
martie 2018 - octombrie 2019
1 an și 7 luni
Regiroz de platou PUBLIKA TV
G.M.G Production, Chișinău
Domeniu: Mass-media, edituri

G.M.G, Chisinau (Молдова) Programamele tv realizate in platoul postului ,transmise live sau inregistrate si difuzate ulterior , vor fi supravegheate , din punct de vedere al calitatii imaginii de Regizorul de Platou. Functia poate fi asimilata cu cea de regizor artistic.
Rolul:
1) Misiunea Regizorului de Platou este de a controla si coordona toate elementele care conduc la realizarea , in cele mai bune conditii , a programului ce urmeaza sa fie transmis in direct sau inregistrat intr-un studiou tv.
2) Regizorul de Platou camerele , cameramanii,cadrele alese in momentul filmarii unor discutii , gen talk-show sau a prezentarilor din platou.
3) Regizorul de Platou coordoneaza amplasarea luminilor , a microfoanelor in conformitate cu dispunerea spatiala a decorului si stabileste ,impreuna cu operatorii camerelor de filmare din platou si regizorul de emisie modul de alternanta a cadrelor si durata medie a acestor cadre .Stabileste alternanta momentelor filmate in platou cu materialele inregistrate in alte locatii sau generice si alte pachete grafice , potrivit desfasuratorului programului .
4) Regizorul de Platou trebuie sa se afle mereu pe platoul de filmare , in cazuri exceptionale roaga asistentul de platou sal inlocuiasca.
5) Regizorul de Platou este responsabil de tot ce este filmat in platou , si in caz ca din diferite motive lipseste un cameraman , trebuie sa asigure in continuare buna desfasurare a emisiunii , stirilor.
6) Regizorul de Platou trebuie sa cunoasca tot echipamentul cu care se realizeaza filmarile in platou (Camere , sunet decor).
7) Interzice accesul in platou sau la locul de filmare a persoanelor straine .
8) Asigura o buna comunicare intre compartimentele artistice , tehnice si producatori pentru evitarea disfunctionalitatilor.
9) Face demersurile necesare ca ex: prezenta la munca a echipei , predarea-preluarea turei , starea decorului.
10) Sa mentina o disciplina stricta in studiou sau in alte locuri de filmare.
Abilitati:
1) Regizorul de Platou trebuie sa cunoasca ,foarte bine , toate aspectele unei transmisii sau inregistrari din platou , pentru a coordona din punct de vedere audio si vizual realizarea programului , trebuie sa poata coordona foarte bine echipa de filmari din platou , in vederea obtinerii stilului si rezultatului dorit , din punct de vedere imagistic, pentru produsul pe care il realizeaza.
2) Regizorul de Platou trebuie sa comunice foarte clar catre echipa din platou , fiecare dintre ideile sale si sa poata exercita un control asupra echipei , in vederea punerii in practica a conceptiei sale artistice.
3) Regizorul de Platou este responsabil de parametrii tehnici ai filmarii si de infrastructura necesara realizarii produsului media in platou.

Studii
Studii superioare incomplete
până in 2020
Academia de Studii Economice a Moldovei
Facultatea: Informatica Aplicata , Cibernetica , Tehnologii Informationale.
Specialitatea: Programist.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Engleza — Medium

PHP,CSS,HTML.
Crearea unui web-site.
Crearea aplicatiilor pe diferite platforme.


Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
Cetațenie:
Moldova

Bune abilitati de public speaking - in activitatea mea de regizor de platou la Tele compania G.M.G. Am coordonat intilniri zilnice si saptaminale cu membrii organizatiei . Abilitatea de a detensiona o situatie critica cu un calm impecabil .
Bune abilitati de conducere a unei echipe .
Competenţe dobândite la locul de muncă
O buna cunoastere a proceselor de control al calitatii . Bun mentor ( am fost responsabil sa instruesc noii angajati)
O buna stapinire a suita de programe de birou.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.