CV № 386019 din 10 august 2023

CV: chelner

Femeie, 16 ani, elev(a).
8000 MDL
Orhei
Part-time
CV № 386019 din 10 august 2023
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Medium
Engleza — Fluent
Franceza — Elementar

-mod de vorbire inalt
-familiarizata cu meseria de chelner
-voluntara (1+ an de activitate)

Informații suplimentare
sunt gata să accept schimbarea locului de trai
Cetațenie:
Moldova

Bună!! Sunt fericită să vorbesc puțin despre mine. De curând am absilvit Gimnaziul "Ion Creangă" s. Teleșeu, urmâdu-mi studiile la CEEF, specialitatea Impozite și Percepere Fiscală. Timp liber pot să spun că nu am avut mai deloc acest an, deoarece am început să fiu voluntară și să mă implic cât mai mult în diferite proiecte care îmi apar în cale. Am experiență de un an de voluntariat la Centrul de Tineret Orhei și membră a Consiliului Raional al Tinerilor din Orhei. Pot spune că de când am început a mă implica în aceste proiecte, abilitățile mele de comunicare cu străinii s-au îmbunătățit, fiind expusă la discuții în multe momente spontate. Astfel am descoperit mulți prieteni, am câștigat multă experiență și mi-am invins frica de a-mi expune părerea în fața unui bublic. m învățat multe despre leadership, ceea ce îmi este e folos.
Acum aș dori să vorbesc ceva despre hobby-urile mele. Cum am spus, nu am avut prea mult timp liber, dar cand am încerc să mi-l petrec folositor. Îmi place să cânt la ukulele, devenind o pasiune a mea, la fel de mult îmi place să ânvăț limbi noi, știind româna și engleza fluent, îmi perfecționez engleza și sunt începătoare în coreeană și spaniolă. Îmi place să citesc cărți, cele de dezvoltare personală și psihologie fascinându-mă. Nu în ultimul rând, am o pasiune aparte pentru plimbările în natură, conectarea cu aceasta și cu tot ce este viu și geografia, în special cultura asiatică.
Intr-un final aș dori să vorbesc despre mini-experiența mea de chelner și anume: lângă satul nostru s-a deschis nu demult o companie, la care lucrez uneori, cand aceasta are nevoie, deoarece nu sunt deschiși oficial. Am lucrat ca chelner și ajutor-bucătar. Mi-a plăcut mult munca, personalul și să comunic cu clienții. Personalul a fost rus și mi-a permis astfel testarea mea în rusă și perfecționarea mea în limba respectivă.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.