CV № 189258 din 28 iunie 2016

CV: Administrator, Receptioner, Consultant

Femeie, 33 ani, superioare studii.
3500 MDL
Chișinău
Munca in schimburi
CV № 189258 din 28 iunie 2016
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
13 ani și 4 luni
iulie 2012 - până in prezent
11 ani și 10 luni
Consultant
MaryKay, Chișinău
Domeniu: Marketing, publicitate, PR

In acest domeniu ma regasesc,imi place enorm sa aduc oamenilor la cunostinta despre tot ceea ce tine de frumusete si ingrijire personala. Datorita acestei activitati am avut ocazia sa cunosc foarte multi oameni din diferite domenii,si sa acumulez multa multa experienta in domeniul marketingului.

iunie 2011 - până in prezent
12 ani și 11 luni
Consultant
Alimentara "CeluPrim", Chișinău
Domeniu: Consultanță, dezvoltarea strategică

In magazinul alimentar am raspuns absolut de toate documentele, directorul aparea doar odata in saptamina pentru a lua facturile ducindule la contabil,stiam si sa fiu amabila cu clientii dar si sa tin curatenia permanenta,ceea ce bucura clientii nostri si cu inima plina de bucuria se reintorceau la noi ori de cite ori aveau nevoie.Am trait 4 ani de experienta interesanti comunicind cu clientii din acel sector ca in sinul familiei, ma iubeau si ma respectau precum si eu pe ei.

iunie 2015 - octombrie 2015
3 luni
Consultant
Franzoni, Chișinău
Domeniu: Consultanță, dezvoltarea strategică

M-am angajat ca consultant la acest butic in timpul vacantei de la universitate.Din start am anuntat directorul ca mai aveam de invatat inca un an la universitate si ca vreau sa lucrez doar in timpul vacantei.Ei au fost deacort pentru ca la moment nu aveau consultanti si datorita faptului ca aveam experienta mare in acest domeniu si le-am parut o fire comunicabila si responsabila,si in prezent mai tinem legatura cu ei doar ca in locul meu dupa ce am plecat i-am recomandat surorii mele sa lucreze acolo si la moment in acel butic lucreaza ea .

noiembrie 2010 - aprilie 2011
5 luni
Chelner
Twist Cafe, Chișinău
Domeniu: Divertisment, cazinouri, show-business

Am avut o experienta placuta timp de jumatate de an.Imi placea mult sa deservesc clientii si sa vad ca sunt multumiti.In timp ce barmenul era ocupat eu interveneam pentru a nu face clientii sa astepte mult.Am ales sa lucrez in tura de noapte doar pentru ca tatal meu fusese paralizat prima oara si trebuia ziua sa fim cu el.Am lucrat in aceasta cafenea pina cind s-a inchis din unele probleme financiare.

Studii
Studii superioare
până in 2016
UTM
Facultatea: FTMIA.
Specialitatea: Inginer tehnolog in alimentatia publica.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Comunicare
Franceza — Elementar

utilizator increzut PC
Experienta si devotament


Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
Cetațenie:
Moldova

Sunt o persoana deschisa, comunicabila si capabila de a duce o conversatie cu persoane influiente.Imi place sa aflu cit mai multe lucruri noi din diferite domenii,hoby din copilarie Frizer. Am si facut cursuri in acest domeniu si ador sa fac cuafuri intentionez cind voi avea posibilitatea sa fac lectii de perfectionare anume in cuafuri si makeup.Vreau sa ma realizez in viata si sa am un viitor de care sa ma mindresc.Stiu sa ma dedic locului de munca si sa impart si timp familiei. Oamenii sinceri au un loc aparte in vita mea. Daca sunt repectata stiu sa reintorc inzecit acest sentiment.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.