CV № 331231 din 20 iunie 2022

CV: Receptionist, traducator

Femeie, 24 ani, superioare incomplete studii.
Sal. negociabil
Chișinău
Full-time
CV № 331231 din 20 iunie 2022
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Studii
Studii superioare incomplete
Sunt studenta
USM
Facultatea: Relații Internaționale Știinte Politice și Administrative.
Specialitatea: Relații Internaționale.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Engleza — Fluent
Franceza — Fluent
Italiana — Comunicare
Spaniola — Elementar

- Lucrul în echipă și colaborarea
- Formarea și dezvoltarea
- Flexibilitatea și adaptabilitatea
- Atenția la detalii
- Luarea deciziilor
- Rezolvarea problemelor
- Gândirea analitică și critică
- Comunicarea interpersonală
- Conștientizarea culturală
- Construirea relațiilor

Informații suplimentare
Cetațenie:
Moldova,
Romania

Sunt studentă în anul întâi la Universitatea de Stat din Moldova la Facultatea de Relații Internaționale Științe Politice și Administrative, specialitatea Relații Internaționale. Tind să ofer o comunicare excelentă și o bună judecată. Sunt entuziastă și dornică să contribui la succesul echipei prin muncă asiduă, dând atenție detaliilor și abilităților organizaționale. Sunt fluentă în 3 limbi: franceză, rusă și engleză, cu nivel intermediar în italiană. Eu sunt motivată să învăț, să cresc și să excelez. Înțeleg ușor sarcinile alocate și mereu le îndeplinesc la un nivel înalt de calitate. La fel, sunt punctuală și calculată. Sunt un candidat organizat și am capacitatea de a gestiona și prioritiza multiple sarcinie cu o atitudine pozitivă. Sunt disponibilă de a-mi asuma responsabilități suplimentare pentru a îndeplini obiectivele cu succes. Ca viitor profesionist, sunt capabilă de a lucra sub presiune și de a mă adapta la situații și provocări noi pentru a îmbunătăți cât mai bine brandul organizației. Deasemenea, dispun de un management excelent al timpului și abilități de rezolvare a problemelor.
Cu toate că nu pot spune că am experiență profesională, sînt convinsă că am un considerabil bagaj de avantaje, și sper că pot veni în ajutorul Dvs.
În speranța că detaliile și aptitudinile de mai sus v-au atras atenția asupra mea ca și profesionist cu dorința de formare și perfecționare, sper să aveți în vedere disponibilitatea discuției în cadrul unui interviu.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.