CV № 356409 din 5 februarie 2023

CV: Specialist proсesare date

Femeie, 60 ani, superioare studii.
10000 MDL
Chișinău
Full-time
CV № 356409 din 5 februarie 2023
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
21 ani și 6 luni
februarie 1992 - august 2013
21 ani și 6 luni
inspector superior
SEDP, Chișinău
Domeniu: Serviciul public

În anul 2007 am fost insemnată prin ordin ca cel mai bun collaborator și fotografia mea a fost expusă pe tabla de onoare al Ministerului Tehnologiei Informaționale.

În anul 1999 am fost delegată de către Centrul Evidență si Documentare a populatiei «Registru» la expozitia din complexul EXPO pentru prezentarea perfectării actelor de identitate in R.Moldova.

Am luat parte la studierea in grup a menegmentului in psihologie; care a avut loc in sediul MTI si am obtinut cunoștințe și certificate la cursul Solutionarea conflictelor.


În cadrul trecerii la programa OFIS am fost una din colaboratori, care am luat parte la testarea noului program de introducere in baza de date a informatiei pentru perfectarea buletinului de identitate, pasaport al cetateanului RM si viza de domicilui, precum și descrierea în instrucțiunea metodică.

Pe parcursul activității mele, am sustinut cu succes toate colocviile și am ascultat lectii pentru a ridica nivelul de profesionalizm.

Informatii suplimentare


Pe parcursul activității mele, in calitate de inspector superior în oficiul 48, indeplineam funcția de administrator, în timpul lipsei din motiv de boală sau concediu al administratorului, tinind legatura strinsa cu colaboratorii din MTI pe intrebarile cotidiene de serviciu, zilnic primind și expediind informația pe cale electronică și pe suport de hîrtie.

Permanent studiam minuțios toate legile si instructiunile necesare, care au adus aport la indeplinirea corectă a funcțiilor mele de serviciu.

Studii
Studii superioare
până in 2004
Universitatea de stat
Facultatea: Juridica.
Specialitatea: Drept public.
până in 1986
Universita tehtenica
Facultatea: Energetica.
Specialitatea: Inginer electromecanic.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent

уверенный пользователь ПК, владение орг.техникой, правильно выставляю приоритеты, документы лежат все на своих местах (не люблю хаоса), стараюсь повышать свою квалификацию, с удовольствием изучаю новые направления, работоспособна.

Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere B
Cetațenie:
Moldova,
Rusia

Обожаю изучать что-то новое, самокритична. Abilități de organizare și coordonare; Responsabila și punctuala.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.