CV № 346507 din 2 februarie 2023

CV: Producător RTV

Femeie, 39 ani, superioare studii.
Sal. negociabil
Chișinău
Full-time
CV № 346507 din 2 februarie 2023
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
10 ani și 1 luna
noiembrie 2018 - iunie 2022
3 ani și 7 luni
Producător Știri și Talk Show
SC TELESISTEM TV SRL, Chișinău
Domeniu: Mass-media, edituri

Responsabilă de producția video a buletinelor de știri, talk-show-urilor difuzate pe postul TV Primul în Moldova. Realizarea și desfășurarea emisiunilor TV. Verificarea, redactarea și plasarea în emisie produselor video realizate de redactorii-prezentatori și reporteri. Organizarea și coordonarea participarea în direct sau la telefon a invitaților în emisie directă. Coordonarea activității echipei din Regie, a realizatorilor TV, timpii de emisie, reporterilor și operatorilor din teren. Coordonarea etapelor de realizare a emisiunilor și programelor. Realizarea emisiunilor RTV înregistrate sau în direct.

septembrie 2017 - ianuarie 2021
3 ani și 4 luni
Secretar emisie
SRL GMG Producțion, Chișinău
Domeniu: Mass-media, edituri

Responsabilă de grilele de emisie, grilele de publicitate, planificarea difuzărilor emisiilor live, buletinilor de știri, și timpii de publicitate. Coordonarea etapelor de realizare a emisiunilor și programelor difuzate ăn emisie directă cît și înregistrate. Înregistrarea transmisiilor (satelit, studiouri, IP) conform comenzilor de înregistrare. Verificarea tuturor surselor ce urmeaza să intre în emisie din punct de vedere tehnic. Remedierea cît mai rapidă a oricaror probleme apărute in MCR, conform procedurilor.

septembrie 2018 - octombrie 2019
1 an
Producător RTV
IPNA Compania Teleradio-Moldova, Chișinău
Domeniu: Mass-media, edituri

Responsabiăl de producția video a buletinelor de știri, talk-show-urilor, dezbaterilor difuzate live pe postul TV Moldova1. Realizarea și desfășurarea emisiunilor RTV înregistrate sau în direct. Verificarea, redactarea și plasarea în emisie produselor video realizate de redactorii-prezentatori și reporteri. Organizarea și coordonarea participarea în direct sau la telefon a invitaților în emisie directă. Coordonarea activității echipei din Regie, a realizatorilor TV, reporterilor și operatorilor din teren. Coordonarea etapelor de realizare a emisiunilor și programelor. Vizionarea şi selectarea materialelor filmate sau înregistrate corespunzătoare din punct de vedere tehnic şi artistic. Ediții specieale.

iunie 2014 - iulie 2017
3 ani
Operator M.C.R. în cadrul Departamentului de Știri
HB Media SRL, Chișinău
Domeniu: Mass-media, edituri

Responsabilă de grilele de emisie, grilele de publicitate, planificarea difuzărilor emisiilor live, buletinilor de știri, și timpii de publicitate. Verificarea playlist-ului la începutul fiecarei ture. Monitorizarea în permanență a calității semnalelor Audio/Video din MCR. Verificarea conținutul video plasate în emisie. Efectuarea transmisii în direct, din studio sau din afară. Reglarea parametrilor de imagine şi sunet. Pregătirea pentru difuzare materialelor video înregistrate. Vizionarea, verificarea materialelor video înregistrate corespunzătoare din punct de vedere tehnic. Lucru în echipă cu alte persoane implicate în realizarea şi transmiterea emisiunilor. Verificarea echipamentele auxiliare necesare realizării transmisiei LIVE. Verificarea legăturii între punctele de transmisie şi efectuarea probei. Monitorizarea permanentă și asigurarea emisiei postului din Controlul General de Emisie (MCR). Respectarea programului postului conform indicațiilor secretarului de emisie.

februarie 2012 - iunie 2014
2 ani și 4 luni
Operator înregistrări video în cadrul Departamentului de Știr
ÎCS Media Production SRL, Chișinău
Domeniu: Mass-media, edituri

Operarea sistemului de playout, verificarea materialului video ca conținut si audio. Verificarea playlist-ului la inceputul fiecarei emisii LIVE. Monitorizarea, verificarea în permanență a calității materialului Audio/Video și aducerea la cunoștință superiorilor problemele sesizate.

Studii
Studii superioare
Sunt studenta
Universitate de Stat din Moldova
Facultatea: Jurnalism și Științe ale Comunicării.
Specialitatea: Jurnalism și procese mediatice.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Comunicare

Excel
Wor


Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
Cetațenie:
Moldova

Sunt o persoană creativă, comunicativă, empatica, pozitivă și energică, dedicată muncii pe care o fac. Calități mele sunt seriozitatea, sinceritatea și perseverența. Nu sunt o persoană conflictuală și încerc mereu să găsesc cele mai bune soluții de rezolvare a problemelor care apar, mă adaptez foarte repede în colective noi. Îmi place munca în echipă și întotdeauna îmi dau toată stăruința pentru a îndeplini obiectivele propuse. În cariera mea în Mass-media, am ales întotdeauna să-mi asum responsabilitatea și să respect cerințele venite de la superiorii mei. Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate şi oportunităţi de avansare în cadrul companiei.



Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.