CV № 409411 din 7 februarie 2024

CV: Build manager

Femeie, 21 ani, medii studii.
Sal. negociabil
Chișinău
Full-time
CV № 409411 din 7 februarie 2024
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
2 luni
iunie 2023 - august 2023
2 luni
Consultană cosmetică
Farmacia Familiei, Chișinău
Domeniu: Medicină, farmacie, medicină veterinară

Pentru a îndeplini eficient lucrul am detinut informatia produselor cosmetice pe care le vindeam, înțelegerea ingredientelor, efectelor acestora asupra pielii, tipurilor de ten și necesităților individuale ale clienților, abilități administrative, confidențialitate și protecția datelor, colaborare în echipă, relații cu clienții, actualizare constantă

Studii
Studii medii
până in 2023
Colegiul Politehnic din mun. Bălți
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Medium
Engleza — Elementar

- Abilități de analiză și rezolvare a problemelor
- Comunicare și colaborare
- Abilități analitice
- Adaptabilitate și flexibilitate
- Competențe tehnice


Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
Cetațenie:
Moldova

Am fost implicată în activități extracurriculare în cadrul instituției, precum cluburile de artă și proiectele de voluntariat, care au contribuit la dezvoltarea mea ca persoană și la dezvoltarea abilităților mele de comunicare și colaborare.

Mi-am creeat interes pentru această sferă încă din colegiu când am avut de a face cu diferite limbaje, programe și activităti legate de PC, între timp ma interesat dezvoltarea de jocuri, am explorat o varietate de domenii în cadrul acestui univers fascinant. Interesul meu pentru jocurile 2D și 3D m-a condus să îmi dezvolt abilitățile în Unity, sursa mea principala fiind platforma YouTube, pentru a imi îmbunătățit înțelegerea mea a mecanicilor de joc și a procesului de dezvoltare.

Calitățile mele personale, cum ar fi perseverența, creativitatea și capacitatea de a mă adapta la noi provocări, mă motivează să continuu să învăț și să mă dezvolt în domeniul dezvoltării de jocuri. Sunt dedicat obiectivului de a contribui la crearea de experiențe de joc captivante și inspirate și sunt entuziasmat de oportunitatea de a aduce creativitatea și pasiunea mea într-un mediu profesional.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.