CV № 386829 din 6 decembrie 2023

CV: Angajat: Administrare, Coordonare, Comerț, Control, Logistică etc.

Bărbat, 32 ani, superioare studii.
30000 MDL
Chișinău
Full-time
CV № 386829 din 6 decembrie 2023
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
7 ani și 4 luni
septembrie 2023 - noiembrie 2023
2 luni
Product Manager
Victoriabank, Chișinău
Domeniu: Bănci, investiții, leasing

Proiect:
- Proiecte Salariale, (carduri salariale).

Responsabilități:
- Administrarea şi dezvoltarea portofoliului de clienţi.
- Prezentarea, promovarea şi vânzarea produselor, serviciilor bancare.
- Analiza cotei de piață a proiectelor salariale, analiza numărului insituțiilor și numărul angajaților din R.Moldova, repartizate pe sectoare .
- Stabilirea punctelor strategice.
- Urmărirea realizării planului de vânzări lunar, trimestrial, anual.
- Colectarea datelor si raportarea activității.
- Pregătire oferte sectoriale de contractare noi parteneriate pe proiecte salariale. Prezentare ofertelor ce inculd serviciile și produsele bancare pentru anagajații și top managementul insituțiilor ce urmează negocieri de contractare.
- Optimizări funcționalități.

iunie 2016 - august 2023
7 ani și 2 luni
Product Manager
maib, Chișinău
Domeniu: Bănci, investiții, leasing

Proiect:
- Terminale Self-Service
- Smart city
- OTP casierie
- Payments

Responsabilități:
- Administrarea şi dezvoltarea portofoliului de clienţi.
- Urmărirea realizării planului de vânzări lunar, trimestrial, anual.
- Coordonarea activitaților de echipă.
- Promovarea şi vânzarea produselor , serviciilor bancare.
- Gestionarea Ciclului de Viață al Produsului: Am supravegheat întregul ciclu de viață al produsului, de la concepție până la retragere, asigurându-mă că produsele noastre sunt în pas cu cerințele pieței și că oferă o valoare constantă clienților noștri.
- Definirea Cerințelor Produsului: Am lucrat în strânsă colaborare cu echipele tehnice pentru a defini cerințele și specificațiile produsului, asigurându-mă că acestea sunt clare și bine înțelese .de toate părțile implicate.
- Prioritizarea Funcționalităților și Caracteristicilor: Am jucat un rol cheie în prioritizarea funcționalităților și caracteristicilor produsului, bazându-mă pe analize de piață, feedback-ul clienților și obiectivele de afaceri.
- Colaborarea Interfuncțională: Am lucrat în strânsă colaborare cu echipele de dezvoltare, design și alte departamente pentru a asigura implementarea eficientă a funcționalităților și pentru a livra produse de calitate în termenele stabilite.
- Monitorizarea Performanței și Îmbunătățirea Continuă: Am urmărit performanța produsului în raport cu obiectivele stabilite și am luat măsuri pentru a îmbunătăți continuu produsul și experiența clienților.
- Colectarea datelor si raportarea activității.
- Comunicare și Expertiză: Am acționat ca principal punct de contact pentru produs, fiind expertul în funcționalitățile, capacitățile și poziția produsului pe piață. Am comunicat cu părțile interesate interne și externe pentru a asigura o înțelegere clară a produsului.
- Gestionarea Bugetului și Resurselor: Am administrat eficient bugetul și resursele alocate pentru dezvoltarea și gestionarea produsului, asigurându-mă că acestea sunt utilizate în mod strategic și eficient.

Studii
Studii superioare
până in 2011
ASEM
Facultatea: Business și administrare.
Specialitatea: Bussines și Administrare.
până in 2011
Colegiu Tehnic Agrico
Facultatea: Inginerie Agronomie.
Specialitatea: Inginer mecanic.
Instruire continua, cursuri de formare
2022
Managementul Proiectelor in Moldovan Bankers ‘ League, or. Chișinău.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Engleza — Elementar
Franceza — Elementar
Italiana — Elementar

Administrare
Coordonare
Punctualitate
Spirit analitic
Spirit organizatoric
Planificare
Negociere


Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere BH
automobil personal
Cetațenie:
Moldova,
Romania

Sunt o persoană energică și îmi place foarte mult să discut cu oamenii din jurul meu. Am abilități bune de comunicare și negociere, ceea ce mă face să obțin de multe ori ceea ce îmi propun. Cele mai mari calități ale mele sunt seriozitatea, punctualitatea și perseverența.
Experiența mea, în calitate de Project Manager, dobîndită în cadrul sectorului bancar, mă recomandă ca un profesionist cu abilități solide în coordonarea și gestionarea proiectelor complexe axate pe transformarea digitală a serviciilor. În timpul carierei mele, am fost instrumentul cheie în conducerea echipelor în direcția adoptării tehnologiei și optimizării proceselor, avînd ca rezultat înbunătățirea experienței clienților și sporirea eficienței operaționale. Cred cu tărire în importanța punctualității și a asumării răspunderii pentru a atinge rezultate excelente, reflectând astfel o abordare profesională de înaltă calitate.
Prin parcursul meu meu profesional ca Project Manager, am dezvoltat abilități solide în comunicare și colaborare, lucrând eficient în medii multidisciplinare și interconectate. Înclin spre muncă în echipă și cred în puterea pentru a obține rezultate care depășesc așteptările. Îmi doresc cu încredere să continui să-mi construiesc cariera în acest rol captivant, angajîndu-mă să aducă un aport semnificativ în atingerea obiectivelor strategice ale organizației prin intermediul planificării riguroase, gestionării atente a resurselor și obținerii de rezultate remarcabile.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.