CV № 199423 din 10 aprilie 2017

CV: Manageri vânzări, Agent imobiliar, manager achiziții

Bărbat, 44 ani, superioare studii.
10000 MDL
Chișinău
Full-time
CV № 199423 din 10 aprilie 2017
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
13 ani și 11 luni
octombrie 2014 - februarie 2017
2 ani și 4 luni
Dispecer
Europe-Express GMBH, Freiburg, Deuthland
Domeniu: Transport, logistică și comerț exterior

Eram responsabil pentru activitatea șoferilor de tir vorbitori de limbă română care activau pe teritoriul comunitar. Identificarea încărcăturilor , organizarea rutelor de parcurs ale șoferilor, preluarea informației de la șoferi prin telefon de orice domeniu, rețineri defecțiuni..,etc. Anunțarea beneficiarului în caz de reținere de livrare etc. Moniorizarea GPS și GSM a autocamioanelor

aprilie 2013 - iulie 2014
1 an și 2 luni
Șef secție producere
S.C.”Radiator”, Chișinău
Domeniu: Industrie, producție

Eram responsabil pentru conducerea procesului de producție, a mărfurilor de uz social, precum și a mobilierului special destinat pentru grădinițe, școli spitale, armată.
Preluam comanda pentru producere, verificam materia primă, funcționalitatea a echipamentelor de producere, disponibilitatea muncitorilor și organizarea zilei de muncă, calitatea producției finale, . Efectuam tabelul de pontaj al muncitorilor, șefului de depozit și a muncitorilor din depozit, a șoferilor de pe moto și electro stivuitoarelor.

august 2010 - februarie 2013
2 ani și 6 luni
participant în programul Work&Travel în SUA
SUA, New York, USA
Domeniu: Organizații non-profit, voluntariat

Activitate de voluntariat parțial achitat

noiembrie 2007 - mai 2010
2 ani și 5 luni
specialist pentru achiziții
Î.S.”CADASTRU”, Chișinău
Domeniu: Achiziții, aprovizionare

Eram responsabil pentru asigurarea necesităților subdiviziunilor și a filialelor teritoriale ale întreprinderii cu echipamente birotehnice și echipamente sanitare. Pentru aceasta preluam comenzile necesare de la subdiviziuni, precum și depozitul central al întreprinderii, le procesam și după caz organizam și petreceam licitații pentru identificarea furnizorului care va putea oferi cea mai bună ofertă pentru calitate și preț reieșind din caietul de sarcini.
Efectuam controlul circuitului de produse precum și utilizarea eficientă a produselor procurate

mai 2005 - octombrie 2007
2 ani și 5 luni
Agent vânzări
Î.C.S.” EUROPEAN DRINKS” S.A., Chișinău
Domeniu: Vânzări

Eram responsabil pentru vânzări de bături(apă minerală, apă carbo-gazoasă, apă carbogazoasă cu sirop, sucuri naturale, bere) în raioanele: Orhei, Rezina, Șoldănești, Dubăsari, Criuleni, or.Vadul lui Vodă, satele: Dubăsarii vechi, Corjova, Mălăiești.
Verificam achitările pentru marfa livrată pentru partenerii de pe sectorul meu, preluarea și transmiterea comenzilor de la magazine, baruri, supermarketuri, centre comerciale, gherete, terase, tabere de vară copii, puncte mobile de vânzare. Urmăream poziționarea, vânzarea produselor a companiilor concurente, identificarea posibilităților de poziționare a produselor companiei la cel mai vizibil loc al vitrinelor,asigurarea cu postere publicitare etc. Eram mereu în cătare de clienți noi, și menținere celor vechi. Făceam propuneri pentru îmbunătățirea vânzărilor reieșind din specificul regional etc.

octombrie 2003 - martie 2005
1 an și 4 luni
Agent de pază și securitate consulară
Ambasada SUA din or.Chisinau, Chișinău
Domeniu: Securitate, servicii pază

Eram responsabil pentru monitorizarea vizitatorilor al oficiului consular și securitatea și paza personalului și a edificiilor ambasadei

noiembrie 2001 - august 2003
1 an și 9 luni
Comandant de Pluton
Unitatea Militară 1002 al Trupelor de Carabinieri M.A.I., Chișinău
Domeniu: Securitate, servicii pază

Eram responsabil pentru lucru educativ și de comandă cu efectivul de soldați și sergenți ai plutonului în vederea executării serviciului militar și de pază a ambasadelor și reședințelor ambasadorilor acreditați în Chișinău, Republica Moldova

Studii
Studii superioare
până in 2000
Universitatea de Stat din Moldova
Facultatea: Drept.
Specialitatea: Drept public.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Engleza — Comunicare
Franceza — Elementar
Germana — Elementar

Utilizator PC, pot face ordine de plată, facturi 1C, word&excel, pot să mă folosesc de tehnica din oficiu

Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere BC
automobil personal
sunt gata să accept schimbarea locului de trai
Cetațenie:
Moldova,
Romania

Sunt foarte creativ, învăț și mă orientez foarte repede reieșind din împrejurările și circumstanțele care apar, am plăcere să văd că lucrul care l-am pornit eu funcționează bine și este apreciat de conducere și colegi sau subalterni. Îmi place curățenia, sunt foarte responsabil și punctual, pot munci și în echipă și individual, mă descurc foarte bine la post de conducere și în poziție de executor, Ador când sunt corect cu alții, și când sunt corecți cu mine. Sunt foarte comunicabil și prietenos. Îmi place odihna în aer liber, turismul sportiv și aquatic, vânatul, pescuitul și teatrul.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.