CV № 281243 din 21 februarie 2024

CV: Jurist, Juristconsult, Consilier Juridic, Jurist corporativ

Bărbat, 39 ani, superioare studii, are copii, casatorit.
40000 MDL
Chișinău
Full-time
CV № 281243 din 21 februarie 2024
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
17 ani și 5 luni
ianuarie 2016 - până in prezent
8 ani și 3 luni
Jurist, Consilier Juridic
Grupul de companii „NANU” - NANU Market, Chișinău
Domeniu: Vinzari

Monitorizarea și elaborarea tuturor actelor cu caracter juridic ale angajatorului; Reprezentarea drepturilor și intereselor angajatorului în raport cu toate instituțiile de stat, instanțele de judecată și persoanele juridice sau fizice de orice nivel; Consilierea angajatorului pe diverse chestiuni juridice care pot apărea în domeniul activității; Reprezentarea intereselor angajatorului în instanțele de judecată pe diverse litigii: civile, economice, penale, contravenționale, etc., cu perfectarea deplină a actelor aferente acestor procese; Elaborarea tuturor tipuri de acte juridice (contracte comerciale și civile, scrisori oficiale, cereri, demersuri, regulamente interne, cereri de chemare în judecată, referințe etc.); Monitorizarea respectării normelor legislației muncii în cadrul întreprinderii angajatorului; Dobândirea de la organele publice de specialitate a documentației necesare pentru activitatea legală de întreprinzător a angajatorului (licențe, autorizații, certificate, avize, notificări etc.); Înregistrarea legală a obiectelor de proprietate intelectuală a angajatorului; Monitorizarea procesului de certificare a produselor comercializate de angajator; Reprezentarea intereselor angajatorului în relațiile cu Consiliul Concurenței, perfectarea notificărilor ș.a. acte; Alte activități cu caracter juridic care pot apărea în limitele atribuțiilor de serviciu, inclusiv acțiuni de recuperare a datoriilor, lucru cu debitori.

aprilie 2012 - decembrie 2015
3 ani și 7 luni
Consultant principal al Secției Juridice
Ministerul Mediului (aparatul central), Chișinău
Domeniu: Serviciul public

Asigurarea din punct de vedere juridic a activității Ministerului Mediului şi a subdiviziunilor teritoriale ale acestuia, efectuarea lucrărilor ce ţin de perfecţionarea legislaţiei, îmbunătăţirea calităţii proiectelor de acte normative, reprezentarea intereselor de drept a Ministerului în instanțele de judecată, perfectarea cererilor de chemare în judecată, a referințelor precum și elaborarea altor acte necesare. Efectuarea acțiunilor privind recuperarea prejudiciilor/datoriilor față de bugetul național, acțiuni privind executarea actelor judecătorești și celor emise de executorii judecătorești, inițierea procedurilor de executare.

iunie 2009 - octombrie 2011
2 ani și 3 luni
Ofițer Operativ
Ministerul Afacerilor Interne, Chișinău
Domeniu: Serviciul public

Organizarea eficientă a atribuțiilor de serviciu: prevenirea și descoperirea infracțiunilor, altor fapte antisociale care atentează la viața, integritatea corporală și libertăților persoanelor, avutul public și privat, drepturile și interesele legitime ale cetățenilor, întreprinderilor, instituțiilor și a altor subiecte statale. Menținerea ordinii publice în teritoriul deservit și desfășurarea activității de profilaxie individuală și generală. Menținerea stării de legalitate, disciplină executorie și de serviciu a subalternilor ș.a.

iulie 2004 - noiembrie 2007
3 ani și 4 luni
Controlor al Serviciului regim, pază și supraveghere
Ministerul Justiției, Lipcani
Domeniu: Serviciul public

Organizarea eficientă a atribuțiilor de serviciu în vederea neadmiterii evadării deținuților, și a altor încălcări de regim.

Studii
Studii superioare
până in 2017
Academia de Administrare Publică
Facultatea: Drept.
Specialitatea: Drept Constituțional și Drept Administrativ.
până in 2008
USAM
Facultatea: Drept.
Specialitatea: Drept.
Instruire continua, cursuri de formare
2012
Cursuri de calificare în funcția Publică in Academia de Administrare Publică, or. Chișinău.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Franceza — Medium
Ucraineana — Comunicare
Engleza — Elementar

Persoană responsabilă, organizată, dinamică și rezistentă la situații de stres;
Abilități de analiză, sinteză și adoptare a deciziilor cu promptitudine;
Abilități de negociere și comunicare;
Spirit de echipă.


Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere AB
automobil personal
Cetațenie:
Moldova

Ofer servicii de consultanță juridică conform solicitării și necesităților clientului. Lucru part-time/full-time și de la distanță. Fiind un profesionist, ofer seriozitate maximă, serviciu de înaltă calitate și fidelitatea deplină în fața angajatorului.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.