CV № 246390 din 29 aprilie 2024

CV: Angajat

Bărbat, 26 ani, superioare incomplete studii.
Sal. negociabil
Chișinău
Full-time
CV № 246390 din 29 aprilie 2024
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
2 ani și 1 luna
ianuarie 2022 - martie 2024
2 ani și 1 luna
Ofițer de Investigație
Inspectorat de Poliție, Chișinău
Domeniu: Serviciul public

Investigarea cauzelor penale

Studii
Studii superioare incomplete
până in 2021
Университет "Constantin Stere"
Facultatea: Юридический.
Specialitatea: Право.
până in 2017
Агропромышленный колледж
Facultatea: Товароведение.
Specialitatea: Товаровед.
Competente-cheie
Rusa — Materna
Romana — Fluent
Engleza — Elementar

1. Conformitate cu Reglementările: Expertiză demonstrată în navigarea și asigurarea conformității cu reglementările, cu un accent pe practici legale.
2. Gestionarea Riscurilor și Verificarea Aprofundată: Competențe în identificarea, evaluarea și atenuarea riscurilor legale asociate cu operațiunile organizației, inclusiv efectuarea unor verificări amănunțite.
3. Rezolvarea Disputelor: Experiență în rezolvarea disputelor, inclusiv negociere, mediere și litigiu, cu un accent pe conflicte .

Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
Cetațenie:
Moldova

Fiind un profesionist cu experiență în domeniul forțelor de ordine, aspir să trec în domeniul jurisprudenței, unde pot aplica experiența și abilitățile mele într-un mediu dinamic. Experiența mea ca ofițer de poliție a dezvoltat abilități analitice puternice, rezistență la stres și capacitatea de a comunica eficient cu diverse grupuri de oameni, ceea ce este esențial pentru poziția de consultant juridic.
Capacitatea mea de a lucra într-un mediu cu sarcini intense și abilitățile de negociere îmi vor permite să mă descurc cu succes în sarcinile legate de consultanță juridică și rezolvarea problemelor complexe în cadrul unei. Prețuiesc oportunitatea de a crește ca jurist, extinzându-mi cunoștințele și abilitățile pentru a contribui la succesul companiei. Sunt orientat spre dezvoltarea profesională continuă și achiziționarea de noi cunoștințe care vor ajuta compania să atingă obiectivele sale strategice.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.