CV № 416524 din 10 aprilie 2024

CV: Manager Regional/CEO

Bărbat, 36 ani, superioare studii.
Sal. negociabil
Chișinău
Full-time
CV № 416524 din 10 aprilie 2024
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
14 ani și 2 luni
ianuarie 2022 - până in prezent
2 ani și 4 luni
Director de Vînzari
Nova Pay SRL, Chișinău
Domeniu: Bănci, investiții, leasing

Dezvolt și implementez strategii eficiente pentru a atinge și depăși obiectivele noastre de vânzări. Coordonăm eforturile echipei pentru a ne asigura că suntem pe drumul cel bun pentru a atinge rezultatele dorite.
Selectez și instruiesc agenții de vânzări, îi motivez și îi îndrum pentru a atinge performanțe optime. Asigur că fiecare membru al echipei este pregătit să ofere servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri.
Urmaresc și evaluez constant performanța echipei noastre de vânzări. Analizez datele și feedback-ul pentru a identifica zonele de îmbunătățire și pentru a lua decizii informate în ceea ce privește strategiile viitoare.
Construiesc și mențin relații solide cu clienții noștri. Asigur că toate interacțiunile cu aceștia sunt pozitive și că satisfacția clienților este o prioritate constantă.
Lucrez strâns cu alte departamente din cadrul companiei, cum ar fi departamentul de marketing și cel financiar, pentru a asigura o abordare integrată și coerentă în ceea ce privește strategiile noastre de vânzări și satisfacția clienților.
Furnizez rapoarte periodice cu privire la performanța departamentului de vânzări, prezentând rezultatele obținute și propunând strategii de îmbunătățire.
Monitorizez tendințele din piață și identific oportunități noi pentru creșterea vânzărilor și extinderea activității noastre.

mai 2012 - ianuarie 2022
9 ani și 8 luni
CEO
BSMB Juris Consiliarii SRL, Chișinău
Domeniu: Jurisprudență

Am stabilit direcția strategică a firmei și am dezvoltat planuri pentru a atinge obiectivele noastre de afaceri. Am supravegheat gestionarea resurselor financiare ale firmei, asigurându-mă că bugetul este respectat și că raportarea financiară a fost precisă. Am identificat oportunități de creștere și am lucrat pentru a extinde portofoliul nostru de clienți și servicii. Am menținut și am dezvoltat relațiile cu clienții noștri, am atras noi clienți și am promovat firma noastră prin intermediul activităților de marketing și networking. M-am asigurat că toate serviciile juridice furnizate de firmă au fost de cea mai înaltă calitate și că au respectat standardele legale și etice. Am monitorizat conformitatea noastră cu reglementările legale și m-am asigurat că am gestionat eficient riscurile legale și comerciale. În numele firmei, am negociat și am semnat contracte, reprezentând interesele noastre în fața clienților, autorităților și altor părți interesate.

martie 2010 - mai 2012
2 ani și 2 luni
Jurist
BSMB Juris Consiliarii SRL, Chișinău
Domeniu: Jurisprudență

Acordarea serviciilor juridice clientilor companiei.

Studii
Studii superioare
până in 2010
Universitatea Tehnica a Moldovei
Facultatea: Economie.
Specialitatea: Business si Administrare.
până in 2009
Universitatea Tehnica a Moldovei
Facultatea: Drept Patrimonial.
Specialitatea: Drept civil.
Competente-cheie
Rusa — Materna
Romana — Fluent
Engleza — Medium
Ucraineana — Comunicare
Bulgara — Fluent

Leadership
Comunicare eficientă
Abilități de organizare și planificare
Orientare către rezultate
Abilități de rezolvare a problemelor

Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere ABC
automobil personal
sunt gata să accept schimbarea locului de trai
Cetațenie:
Moldova,
Bulgaria
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.