CV № 383657 din 24 iulie 2023

CV: Designer grafic

Femeie, 19 ani, medii studii.
10000 MDL
Chișinău
Munca la domiciliu / Freelance
CV № 383657 din 24 iulie 2023
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
1 an și 3 luni
februarie 2023 - până in prezent
1 an și 3 luni
Designer grafic
Pubblic.agency, Chișinău
Domeniu: Marketing, publicitate, PR

Cream produse grafice, elaboram logo-uri, elaboram guidebook-uri și prezentări pentru clienți, dezvoltam identitatea vizuală și brandul companiilor, pregăteam materialele grafice pentru tipar.

ianuarie 2023 - mai 2023
3 luni
Designer grafic
Red square, Chișinău
Domeniu: Marketing, publicitate, PR

Cream produse grafice, elaboram logo-uri, elaboram guidebook-uri și prezentări pentru clienți, dezvoltam identitatea vizuală și brandul companiilor

Studii
Studii medii
până in 2023
Liceul Teoretic "Miguel de Cervantes"
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Engleza — Fluent
Spaniola — Fluent

Cunoașterea Adobe Photoshop și Adobe Illustrator, bune competențe de utilizare a Microsoft Office, abilități oratorice și de convingere, cunoașterea elementelor și noțiunilor legate de designul digital.

Informații suplimentare
permis de conducere B
automobil personal
Cetațenie:
Moldova

Sunt absolventă a liceului cu experiență vastă în domeniul designului grafic, relației cu publicul și a comunicării. Sunt în căutarea unui job care mi-ar oferi posibilitatea de a mă dezvolta pe plan profesional, mi-ar pune în valoare abilitățile creative și totodată nu ar fi un impediment pentru studiile la universitate, de aceea consider că un job remote sau part-time mi s-ar potrivi cel mai bine. Cât despre mine pot adăuga că sunt o fire energică, îmi place să găsesc rezolvarea la situații de problemă, sunt activ implicată la munca în echipă (chiar dacă nu sunt rugată să o fac), îmi place să comunic cu oamenii (chiar dacă dialogul nu este tocmai interesant) și nu în ultimul rând sunt responsabilă și creativă (cât de clișeic nu ar suna).

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.