CV № 401167 din 2 decembrie 2023

CV: Angajat

Femeie, 20 ani, superioare studii.
8000 MDL
Chișinău
Part-time
CV № 401167 din 2 decembrie 2023
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
6 ani și 3 luni
ianuarie 2018 - până in prezent
6 ani și 3 luni
Manichiurist
Personala, Chișinău
Domeniu: Sport, fitness, saloane de frumusete, SPA

Am început sa lucrez în domeniul frumuseții anume ca (manichiurist) de la varsta de 15 ani, pana și în prezent! Am experiență în domeniu, un profil de Instagram organizat în acest domeniu și cliente mulțumite pe baza anilor de munca! În mare parte am activat acasă după care în 2 saloane diferite(unde am lucrat mai multe luni)

Studii
Studii superioare
Sunt studenta
Universitatea de Stat
Facultatea: Drept.
Specialitatea: Avocatura.
Instruire continua, cursuri de formare
2019
Școală de arte Nicolae Sulac in Profesor, or. Florești.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Elementar
Engleza — Comunicare

Cunosc Instrument Pian
Cunosc Vocalul
Teoria Muzicală
Compun(scriu versuri, melodii personale)


Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere B
Cetațenie:
Moldova,
Romania

Mă numesc Vangheli Alexandrina,am 20 de ani și sunt pasionata de arta,acuratete,comunicare,dreptate,muzica,oameni,domeniul frumuseții!
Din 2013 am început școală muzicală(pana în 2019) concomitent cu liceul am făcut și studiile muzicale, deoarece sunt foarte pasionata de muzica și arta!Dețin actul de absolvire și diplomele acumulate în decursul anilor de participare în diverse concursuri, una dintre ele cu care mă mândresc este cea de Gradul I - pe Republica Moldova la interpretare vocala(din cadrul Centrului de Excelenta Stefan Neaga)
Pentru mine muzica e ceva prin ce trec și mă uimesc la cata fericire îmi oferă,deoarece de curând mi-am atins un obiectiv important și anume de a-mi lansa propria mea melodie,si în continuu mai urmează,sunt pasionata sa scriu, sa compun și sa mă delectez cu tot ce înseamnă darul de a putea cânta!
https://www.youtube.com/watch?v=E1XC0lctU8A
Dacă aș activa ca profesoara, as sti exact ce trebuie sa ii învăț pe cei ce vor sa avanseze în acest domeniu,totul despre muzica, atitudine,incredere în sine, munca,și multa răbdare !
După cam de prin 2019 am început să-mi ating un obiectiv din zona preferințelor și anume cel al ,,Manichiurii'' ceea ce cunosc și o fac cu pasiune și drag,la care am și un profil de Instagram bazat pe acest domeniu! Am început acasă dar după am lucrat mai multe luni în (2 Saloane diferite)
Aici în decursul anilor am învățat sa lucrez profesional, sa am o abordare prietenoasa cu toți oamenii, sa le ofer calitate, cat și cel mai important sa obțin experiență dorita!
Din 2022 am inceput Facultatea de Drept -USM (momentan sunt Anul 2) am ales aceasta facultate deoarece îmi place foarte mult tot ceea ce înseamnă Dreptatea în condiții Legale! Îmi place sa mă bazez pe principii văzute la nivelul dreptății fata de viață,si oameni!
Îmi place acest domeniu pentru ca îmi întărește performantele ,gândirea și abilitățile pentru viitor!


Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.