Tehnician dentar - Designer Exocad

Grupul de companii Smile Dent Team are Misiunea de a trata și a ajuta cât mai mulți oameni să obțină o dantură sănătoasă și frumoasă. Avem grija de sănătatea orală a pacienților noștri mai mult de 14 ani în Moldova, unde avem 4 clinici și un laborator dentar, dotat cu cele mai moderne echipamente.

Începând cu august 2020 am început dezvoltarea pe piața din România. In prezent avem clinici și laboratoare dentare la Iasi, București și Brașov.

Clinica noastră oferă tot spectrul de servicii stomatologice: terapie, chirurgie, implantologie, protetică, estetică. Specializarea noastră sunt reabilitările complexe a cavității bucale.

Cei peste 30000 pacienți tratați de noi ne apreciază pentru calitate, profesionalism și utilizarea celor mai inovative metode și tehnologii.

Avem o echipă mare, inclusiv in vânzări, marketing, suport pacienți, call centru, audit&control, contabil ș.a. si ne extindem în continuare! O mare parte a pacienților noștri sunt italieni, respectiv cunoașterea limbii italiene constituie un mare avantaj.

Invităm colegi ambițioși, responsabili și pro activi în echipa noastră!

Tehnician dentar - Designer Exocad

Oportunitate de dezvoltare profesională în laboratorul modern și inovativ 

SMILE DENT LAB.

Smile Dent Team LAB reprezintă un far al inovației și expertizei în domeniul reabilitării dentare de înaltă clasă. Laboratorul este unul din cele mai mari si dotate laboratoare din Moldova. Astfel extindem echipa de design.

Dacă sunteți o persoană talentată și dedicata, pregatită sa se alature unei echipe profesioniste, vă invităm sa aplicați pentru această poziție.

Candidatul ideal:

  • poseda cunostinte tehnice si experienta de lucru in Exocad (minim 1 an)
  • este organizat si disciplinat, capabil sa se incadreze in termenii limita
  • este atent la detalii si deschis spre comunicare

Beneficii:

  • remunerare competitva, in dependenta de performantele personale
  • laborator dotat si modern
  • exocad licentiat si instruire continua
  • tratament stomatologic la preturi speciale

Candidatii care corespund cerintelor vor aplica aici https://smiledent.peopleforce.io/careers/v/60488-tehnician-dentar-designer-exocad-martie-2024, pîna la data de 26.03.24.
 
Detalii la tel.: 079604335

Alte anunțuri publicate de această companie

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide