Jurist

AO Congresul Național al Ucrainenilor din Moldova
Oraș: Chișinău
Studii: Universitate
Experiența de munca: De la 4 ani
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Locul de muncă: În locația angajatorului
Sarcini si responsabilitati
Consultanță juridică și conformitate Oferiți consultanță juridică de specialitate ONG-urilor care interpretează și asigură conformitatea cu legile și reglementările locale, naționale și internaționale. Efectuarea de cercetări juridice cuprinzătoare pentru a fi la curent cu schimbările din legislație, oferind consiliere cu privire la impactul potențial asupra organizației.
Elaborarea, revizuirea și revizuirea contractelor, acordurilor și documentelor juridice pentru a asigura acuratețea, legalitatea și conformitatea cu obiectivele organizației.

Colaborează cu departamentele interne pentru a evalua implicațiile juridice ale acțiunilor propuse și pentru a propune strategii de diminuare a riscurilor.

Dezvoltați și desfășurați cursuri de formare pentru a educa personalul ONG-urilor cu privire la aspectele legale, de conformitate și de etică.
Consiliere privind structura de guvernanță, politici și proceduri, asigurând conformitatea cu cerințele legale și standardele etice.

Asistență la elaborarea și revizuirea periodică a regulamentelor și a documentelor de guvernare ale ONG-urilor, ținând cont de cele mai bune practici legale.

Asigurați transparența și responsabilitatea în cadrul organizației, în special în procesele financiare și de luare a deciziilor.

Investigați și abordați problemele etice și acuzațiile de abatere, recomandând soluții adecvate.
Reprezentarea intereselor ONG-urilor in negocierile cu organizatiile externe, asigurarea conditiilor favorabile si protejarea intereselor legale ale organizatiei.

Gestionează întregul ciclu de viață al contractelor, de la negociere și redactare până la executare, reînnoire și reziliere, asigurând respectarea reglementărilor legale.

Oferirea de consiliere juridică în probleme de proprietate intelectuală, inclusiv mărci comerciale, drepturi de autor și acorduri de licență
Mediere și negocieri pentru rezolvarea disputelor cu participarea ONG-urilor, căutând soluții amiabile, dacă este posibil.

Atunci când este necesar, colaborați cu un consilier extern pentru a reprezenta ONG-urile în proceduri legale și litigii.

Pregătiți documente juridice pentru litigii, inclusiv plângeri, moțiuni și răspunsuri și asigurați-vă că toate termenele sunt respectate.

Mențineți înregistrări legale exacte și actualizate, asigurându-vă că organizația este pregătită pentru potențiale probleme juridice.
E-mail:
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide