rabota@rabota.md

Informerii

Doriti sa va diversificati continutul site-ului dvs. si sa-l faceti mai util? Amplasati un informer de la site-ul rabota.md. Informerul nostru reprezinta un bloc automat actualizat de text ce contine locuri vacante proaspete. Optional, puteti seta informerul pentru toate posturile vacante care apar pe site sau selectati una sau mai multe categorii de posturi vacante, in functie de tematica site-ului dvs. De exemplu, daca publicul site-ului dvs. sunt economistii, atunci puteti instala informerul doar la categoria "Contabilitate, banci, economisti". Daca aveti un portal auto, instalati-va un informer la locurile vacante pentru conducatorii auto. Alegerea este a dumneavoastra!

Informerii nostri sunt complet gratuiti, in acelasi timp, acestia pot favoriza la cresterea semnificativa a atractivitatii informatiilor de pe site-ului dumneavoastra. Instalarea lor e simpla. Folositi formularul de mai jos: selectati categoriile corespunzatoare, introduceti numarul dorit de anunturi vizualizate, culoarea si tipul informerului si primiti un cod prin care puteti seta informerul pe site-ul dvs.

Daca intampinati dificultati sau aveti nevoie de un informer individualizat, noi putem sa vi-l oferim! Contactati-ne la telefonul: 0696-33345 sau la e-mail: rabota@rabota.md si indicati detaliile.

Setati informerul Dumneavoastra:
Specialisti IT, Internet Contabilitate, banci, economisti Servicii de uz casnic si utilitati Soferi
Afaceri hoteliere si restaurante Design Industria odihnei si divertisment Ingineri
Consultanta Cultura, arta Lingvistica Marketing, publicitate, PR
Medicina, farmacie Manageri Imobile Personal de serviciu
Sevicii paza, securitate Lucratori de oficiu Traducatori Pedagogi
Productie Psihologi Munca la domiciliu Locuri de munca in strainatate
Joburi pentru studenti Meserii Secretariat Gospodarii agricole
Mass-media, jurnalism, poligrafie Sport, turism, fitness Asigurare Constructii
Retea de telecomunicatii Comert, vinzari Transport, transportari Locuri de munca anulate
Servicii Show Business Juridica Altele, venituri suplimentare