Designer tehnic

Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: Orice
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Companie
Este o companie nou creată, distribuitor exclusiv pe piaţa moldovenească a unei mărci de haine pentru femei, femei însărcinate şi copiii (0-12 ani). Producţia are loc în Moldova şi în acest sens căutăm un developer pentru colecţiile noastre: o / un designer designer cu cunoștințe tehnice în producția industrială.

Funcţia
Managerul va fi în strânsă colaborare cu departamentul francez, designerul va fi responsabil pentru realizarea tehnică a modelelor şi gestiunea producţiei industriale. Va lucra la ajustarea conturului hainelor pe manechin, pentru a determina volumul, tăietura, lungimea hainei ca să cadă bine, ca să se aşeze bine. Va pregăti tiparele şi va realiza prototipuri.

Profilul canditatului
Cerinţe: Să dețină o diplomă de calificare tehnică, experiență operațională în producția industrială, ideal specializat în producţia de copiii, femei
Spirit creativ îmbinat cu meticulozitate și răbdare
Cunoștințe obligatorii de software-ul grafic, cum ar fi Illustrator sau Photoshop. Candidatul va lucra în programul CAD (Computer Aided Design) și va beneficia de formare în sistem intern.
Sunt necesare limba română si de limba engleză.
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide