rabota@rabota.md

VEO Worldwide Services

E-mail: icozma@veoworldwide.ro 9 вакансий

О компании

VEO Worldwide Services este o companie fondată în anul 2006, care furnizează servicii de consultanţă Business to Business; 10 ani de experienţă şi o creştere anuală de 100% în ultimii 3 ani; peste 500 de angajaţi, în 8 sedii din România, Republica Moldova, Bulgaria și Polonia; Activitatea noastră acoperă o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri: COMERŢ INTERNAȚIONAL, IT, FINANŢE, RESURSE UMANE.

Suntem o companie de consultanţă cu experienţă şi expertiză internaţională. Tot ceea ce facem în VEO, realizăm cu pasiune şi implicare, iar acest lucru s-a reflectat în cursul celor 10 ani de activitate în cifre şi prin creştere continuă. În VEO poţi evolua, îţi oferim posibilitatea de a te dezvolta, îţi propunem lucruri noi şi provocări, zi de zi!

Încurajăm spiritul antreprenorial, diversitatea, transparenţa, originalitatea şi munca în echipă. Oferim training-uri la nivel internaţional în domenii multidisciplinare, spirijin şi continuitate în carieră. Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung cu un lider al pieţei, care le oferă clienţilor calitate şi profesionalism, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre cariera ta!

Открытые вакансии в VEO Worldwide Services

Поиск по компаниям

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Z
x

Отправить CV

Прикрепить CV