Customer Specialist

„Gardian” este în căutarea unui nou erou:

Customer Specialist

Ești pregătit să te avînți într-o lume a oportunităților nelimitate? Avem nevoie de tine, energic, ambițios și dornic să excelezi în lume.

Pe cine căutăm?

  • O persoană aflată la început de cale și pregătită să exploreze un nou domeniu. Te căutăm pe tine, cel fără prea multe cunoștințe, dar pregătit să depui toată străduința pentru a cunoaște lucruri noi, pentru a cuceri noi culmi și pentru a face față provocărilor.
  • Un om sociabil și îndrăzneț. Dacă ești o persoană deschisă și îți place să socializezi ești tocmai cel de care avem nevoie.
  • Un coleg dornic să muncească din răsputeri. Știm bine că în spatele oricărui succes stă o muncă enormă. Dacă ești pregătit să muncești zi și noapte pentru a-ți atinge scopul propus noi îți vom fi alături la toate etapele pe care le vei avea de parcurs.

Ce oferim?

  • O instruire de calitate. Suntem dispuși să investim în tine toate resursele necesare ca să devii un adevărat maestru în vînzări.
  • O experiență unică. Muncind alături de noi vei acumula experiența care face toți banii. Vei avea ocazia să lucrezi cu diferiți clienți și să rezolvi sarcini diferite astfel încît să-ți poți demonstra potențialul.
  • Disponibilitatea de a investi în tine timp și efort. Ne angajăm nu doar să-ți fim alături, dar și să investim în tine. Succesul tău este prioritatea noastră, de aceea suntem dispuși să facem orice pentru a te ajuta să îl atingi.

La noi vei învăța să cîștigi bani, vei fi parte a unei echipe extraordinare și vei veni în ajutor oamenilor. Vei pleca la un moment dat, însă timpul petrecut alături de noi îți va aduce beneficii în viitor. Vei face bani și vei căpăta cunoștințe, vei ajuta oamenii să se simtă în siguranță și vei parcurge o etapă din viața ta alături de colegi minunați!

Expediază chiar acum CV-ul la adresa electronică: hr@gardy.me și hai să cucerim lumea împreună!

E-mail: hr@gardy.me

Alte anunțuri publicate de această companie

Joburi similare

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide