CV № 278523 din 2 ianuarie 2021

CV: Poziția ar fi oricare pentru a căpăta o experiența frumoasa

Femeie, 28 ani, superioare studii.
8000 MDL
Chișinău
Full-time
CV № 278523 din 2 ianuarie 2021
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Studii
Studii superioare
până in 2018
ULIM
Facultatea: DREPT.
Specialitatea: DREPT.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent

Abilități sunt multe depinde in ce domeniu voi activa. De ex. o abilitate este ca sunt frumoasa si deșteaptă, (:d)daca sincer abilități promit sa le învăț repede atunci cînd mă voi încadra în muncă. Ce se va cere de la mine va fi îndeplinit cu maximă stăruință și responsabilitate.

Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere BC
automobil personal
Cetațenie:
Moldova

Terminînd facultatea in 2019 cu note bune și foarte bune si avînd mai multe propuneri de lucru am vrut să mă angajez sa lucrez dar fiind binecuvîntată cu un băiețel dragasel am stat pînă acuma acasa crescînd bebeluș,acuma cînd acesta este maricel am decis să îmi găsesc un job, nu ma intereseaza atît de mult capitolul financiar cit cel profesional .As dori sa socializez cu oamenii sa am un colectiv cald si primitor iar banii fiind doar o motivație fără ai pune pe primul loc.
Pentru mine e importanta experiență și aș dori să văd la ce sunt eu in stare si cit de mult pot da pentru un job, eu sunt convinsă că pot da tot ce e mai bun din mine pentru a fi un lucrător pe merit dar urmează să vedem.Multumesc anticipat.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.