CV № 403553 din 18 aprilie 2024

CV: Fotograf

Bărbat, 20 ani, superioare incomplete studii.
Sal. negociabil
Chișinău
Full-time
CV № 403553 din 18 aprilie 2024
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
4 ani și 1 luna
martie 2020 - până in prezent
4 ani și 2 luni
Fotograf / Editor
Monzza, Chișinău
Domeniu: Business auto

Tânăr antreprenor dedicat și pasionat, dezvolt propria afacere, Monzza, unde transform viziunile în realitate prin arta fotografiei și editării, concentrându-mă în principal pe mașini. Am colaborat cu o gamă variată de clienți, de la entuziaști individuali la companii de prestigiu precum Rent&Go, Lexus Moldova, Toyota Moldova, GAL Trans, RCS și Romcaffe. Această experiență diversificată demonstrează abilitatea mea de a naviga în cerințele atât ale clienților individuali, cât și ale corporațiilor, evidențiind profesionalismul și adaptabilitatea mea remarcabile.

Studii
Studii superioare incomplete
Sunt student
UCCM
Facultatea: Finante si Banci.
Specialitatea: Finante si Banci.
până in 2023
UTM
Facultatea: FCIM.
Specialitatea: Tehnologii Informationale.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Comunicare
Engleza — Comunicare

1. Fotografie Profesională și Editare Avansată: Abilitatea de a captura și edita imagini de înaltă calitate, evidențiind expertiza în tehnici și instrumente de prelucrare foto.
2. Gestionări Proiecte Fotografice Diverse: Experiență în coordonarea eficientă a proiectelor fotografice, de la planificare la implementare, asigurând calitate și respectarea termenelor limită.
3. Creare De Conținut Vizual Inovator: Abilitatea de a genera idei creative și de a le transforma în conținut vizual inovator, captivant pentru audiențe variate.
4. Social Media Marketing și Dezvoltare Audiență Online: Experiență în construirea și gestionarea unei prezențe puternice pe platforme sociale, atrăgând și implicând o audiență extinsă.
5. Comunicare Eficientă și Colaborare Interdisciplinară: Capacitatea de a comunica clar și eficient, precum și de a colabora cu clienți, parteneri și echipe diverse pentru a atinge obiectivele stabilite.

Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere B
automobil personal
Cetațenie:
Moldova

Pasionat de mașini și fotografie, reușesc să îmbin perfect aceste două hobby-uri în cadrul proiectului personal @monzza_group pe Instagram. Ca content creator, aduc la viață imagini de o calitate superioară, fiind inovator în idei și gestionând o audiență diversificată. Cu o experiență solidă de 4 ani în domeniu, am colaborat cu persoane fizice și companii de renume, inclusiv Lexus Moldova, Toyota Moldova , Rent&Go și GAL TRANS.

Cu măiestrie în arta fotografiei, creez și editez imagini captivante pentru un public vast. Imaginația bogată mă îndrumă mereu spre inovație și calitate superioară. Mai mult decât cuvintele, invitatia mea este să explorezi portofoliul meu, unde vei descoperi realizările care definesc pasiunea și competența mea în acest domeniu.

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.