CV № 403409 din 18 februarie 2024

CV: Front-End Developer

Bărbat, 27 ani, medii de specialitate studii.
Sal. negociabil
Ocnița
Full-time
CV № 403409 din 18 februarie 2024
Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.
Experiența
4 ani și 11 luni
august 2022 - iulie 2023
10 luni
Front-End Developer
EasyPlan, Chișinău
Domeniu: IT, Internet

Elaborarea unei platforme web pentru clinicile stomatologice. S-a implementat de la zero toate componentele UI și crearea de dashboard pentru doctori, recepție și administratorul clinicii.

februarie 2022 - august 2022
6 luni
Front-End Developer
Febian IT, Chișinău
Domeniu: IT, Internet

La Febian IT, am avut oportunitatea să lucrez într-un proiect numit inițial "Kintent", dar care acum poartă denumirea de "TrustCloud". Acest proiect a fost unul de outsourcing, iar în cadrul său am folosit o varietate de tehnologii, cum ar fi React.js, Reakit, Emotion și altele, pentru dezvoltarea sa.
Experiența la TrustCloud m-a ajutat să aprofundez cunoștințele în tehnologiile specifice și să dezvolt abilități cheie în domeniul dezvoltării frontend. De asemenea, am înțeles cu adevărat importanța cunoașterii limbii engleze, deoarece toate discuțiile și comunicarea legate de proiect se desfășurau în această limbă.

septembrie 2020 - ianuarie 2022
1 an și 4 luni
WEB Designer & Front-End Developer
Matematica.md & LiveClass.ro, Chișinău
Domeniu: IT, Internet

La Matematica.md și LiveClass.ro, am avut rolul de WEB designer și Frontend Developer. În special, la LiveClass.ro, o platformă de învățământ online în timp real. Am avut responsabilitatea de a lucra în domeniul web design-ului și de a contribui la partea de frontend dezvoltată pe tehnologia React.js. Am învățat rapid Figma pentru a crea design-uri și având cunoștințe anterioare în HTML, CSS și bazele JavaScript, am abordat cu ușurință librăria React.js. De asemenea, am început să lucrez cu TypeScript.

mai 2018 - august 2020
2 ani și 3 luni
Operator Designer
Graf Poligraf, Chișinău
Domeniu: Design

La Graf Poligraf, o companie specializată în design și poligrafie, am deținut poziția de operator designer, fiind implicat în diverse proiecte de imprimare, cum ar fi cărți de vizită, bannere și altele. Responsabilitățile mele principale au inclus crearea și editarea design-urilor folosind aplicații precum Photoshop, Illustrator și Corel Draw.

Studii
Studii medii de specialitate
până in 2017
CPB » Colegiul Politehnic din mun. Bălți
Specialitatea: Calculatoare.
Competente-cheie
Romana — Materna
Rusa — Fluent
Ucraineana — Elementar
Engleza — Elementar

Lucrez cu așa tehnologii ca:
- React.js / Next.js
- TypeScript
- GIT
- TailwindCss
- Vue.js / Nuxt.js
- Figma

Informații suplimentare
disponibil pentru detașări de serviciu
permis de conducere B
automobil personal
Cetațenie:
Moldova,
Romania

Mă numesc Igor și am 27 de ani. Lucrez de aproape 3 ani ca dezvoltator Frontend, creând aplicații web folosind tehnologii precum React, Next, JS, TS, Redux și RTK Query. Îmi place să fac experiența utilizatorilor cât mai plăcută și să găsesc soluții eficiente pentru orice provocare tehnică întâmpinată.
Sunt pasionat de dezvoltarea web și mereu învăț lucruri noi pentru a fi cât mai bun în domeniul meu. Îmi place să lucrez în echipă și să aduc idei noi în proiecte. Acum îmi concentrez eforturile să îmbunătățesc limba engleză la un nivel mai bun dar și partea Backend precum Node.js, SQL, Nest.js, Docker și PostgreSQL

Informația de contact a candidaților
este accesibila doar pentru utilizatorii inregistrați.