Ajutor de Contabil

New Opportunities
at Grant Thornton Moldova

Ajutor de Contabil

Oamenii din firmele independente ale Grant Thornton International Ltd oferă atenţie personalizată şi un serviciu de cea mai înaltă calitate clienţilor din sectorul privat şi public din peste 100 de ţări.

Ani la rând, Grant Thornton a fost recunoscut pentru excelenţa mediului său de lucru şi contribuţia sa adusă comunităţii.

Grant Thornton este în căutare de noi contabili, care să se alăture Departamentului de Outsourcing din Chişinău, care se află în dezvoltare continuă.

Profilul general:
•       Studii superioare în Economie (de preferinţă în Contabilitate, Finanţe)
•       Cunoștințe IT (MSOffice)
•        1 + ani de experienta in contabilitate
•       Cunoștințe de gestionare a bazei de date (1C)
•       Fluent în limba română atât verbal cât şi în scris, cunoașterea limbii franceze
•       Cunoașterea limbii engleze va fi un avantaj
•       Abilități analitice excelente
•       Abilităţi bune de comunicare interpersonală şi multi-tasking
•       Orientare spre atingerea obiectivelor şi obţinerea rezultatelor

„În fiecare zi eu fac diferenţa” – acesta este  motto-ul Grant Thornton şi noi tindem să dezvoltăm capacităţile oamenilor noştri prin a le oferi oportunităţi de a contribui personal, de a face diferenţa şi de a-şi dezvolta cariera în audit, taxe, consultanţă şi servicii de externalizare.

Dacă doriţi să activaţi într-o organizaţie de înaltă performanţă alături de oamenii care ajută organizaţiile dinamice în depăşirea dificultăţilor, atunci Grant Thornton este locul potrivit pentru dvs.

Datele și emailul potentialilor salariați, recepționate de către Departamentul HR al “Grant Thornton” SRL, prin intermediul poștei electronice (și/sau CV), se vor șterge ulterior desfăsurării concursului de angajare pentru funcția vacantă respectivă. Datelor potențialilor salariați se vor păstra de către Companie doar pe parcursul existentei funcției vacante. În cazul în care nu sunteți de acord cu stocarea datelor Dvs. (și/sau CV) în arhiva Departamentului HR al “Grant Thornton” SRL, pentru eventuale funcții vacante viitoare, vă rugăm să indicati acest fapt cu CV-ul transmis.

 CV + Scrisoare de intenție
hr@md.gt.com

Alte anunțuri publicate de această companie

Joburi similare

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide