Anunțul a expirat sau angajatul a fost găsit.
Tehnolog alimentatie publica (prelucrarea carnei)
SRL "VisPas si Co"
21 decembrie 2011
Chișinău
- studii superioare,
- experienţă minim 2 ani,
- persoană comunicabilă, abilă, rezistentă în situaţii de stress, uşor instructabil, lucru în echipă .
Studiază metode de a îmbunătăţi aspecte ale produselor precum compoziţia chimică, aroma,
culoarea, consistenţa şi valoarea nutritivă;
• Studiază structura şi compoziţia produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul
procesării şi al depozitării;
• Dezvoltă noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare şi livrare a
produselor, folosind cunoştinţe de chimie, microbiologie şi alte ştiinţe;
• Testează produse noi pentru aromă, consistenţă, culoare, conţinut nutritiv şi conformitate cu
standardele industriei alimentare;
• Verifică ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare şi produsele finite pentru calitate,
siguranţă şi valoare nutritivă;
• Se consultă cu inginerii, operatorii, experţii în arome şi specialiştii de ambalare şi marketing
pentru a rezolva problemele din cursul procesării;
• Dezvoltă standarde ale produselor şi specificaţii de producţie, reguli sanitare şi de siguranţă şi
specificaţii de reciclare a deşeurilor;
• Evaluează procesarea produselor şi operaţiunile de înmagazinare şi ajută la dezvoltarea
programelor de asigurare a calităţii pentru astfel de operaţiuni;
• Prezintă produsele clienţilor;
• Verifică spaţiile de procesare a produselor pentru a fi în concordanţă cu regulile guvernamentale
şi standardele de sănătate, siguranţă, calitate şi de reciclare a deşeurilor.
- experienţă minim 2 ani,
- persoană comunicabilă, abilă, rezistentă în situaţii de stress, uşor instructabil, lucru în echipă .
Studiază metode de a îmbunătăţi aspecte ale produselor precum compoziţia chimică, aroma,
culoarea, consistenţa şi valoarea nutritivă;
• Studiază structura şi compoziţia produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul
procesării şi al depozitării;
• Dezvoltă noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare şi livrare a
produselor, folosind cunoştinţe de chimie, microbiologie şi alte ştiinţe;
• Testează produse noi pentru aromă, consistenţă, culoare, conţinut nutritiv şi conformitate cu
standardele industriei alimentare;
• Verifică ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare şi produsele finite pentru calitate,
siguranţă şi valoare nutritivă;
• Se consultă cu inginerii, operatorii, experţii în arome şi specialiştii de ambalare şi marketing
pentru a rezolva problemele din cursul procesării;
• Dezvoltă standarde ale produselor şi specificaţii de producţie, reguli sanitare şi de siguranţă şi
specificaţii de reciclare a deşeurilor;
• Evaluează procesarea produselor şi operaţiunile de înmagazinare şi ajută la dezvoltarea
programelor de asigurare a calităţii pentru astfel de operaţiuni;
• Prezintă produsele clienţilor;
• Verifică spaţiile de procesare a produselor pentru a fi în concordanţă cu regulile guvernamentale
şi standardele de sănătate, siguranţă, calitate şi de reciclare a deşeurilor.
Adresa:
Chișinău
Data actualizării:
21 decembrie 2011
Anunțul a expirat sau angajatul a fost găsit.
CV-ul a fost trimis cu succes! 🥳
Înregistrează-te acum, pentru a monitoriza statusul CV-ului tău!
Primit
și
Văzut