Șoferi categoria B in Elveția , cazare asigurata

Dinu Florentin
Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: Orice
Salariu: 4000 EUR
Program de muncă: Full-time
Locul de muncă: În locația angajatorului
Pentru informații ne puteți contacta la numărul de telefon din Elveția 33 534 95 32 dacă ne sunați din România trebuie să puneți în fața numărului prefixul Elveției 0041
Firma din Elveția face angajări prin contract elvețian: Șoferi categoria B, fără limbi străine. 4000 CHF/176 ore + cazare gratuită cameră individuală + diurnă zilnică bani pentru mâncare. Acceptăm candidați din Republica Moldova care dețin pașaport biometric emis, cat și persoane din România care dețin carte de identitate valabilă.
23chf/oră, salariu minim 4000 franci elvețieni net / lunar, la program de 8 ore. Se pot lucra și ore suplimentare plătite separat. Cazarea individuală și mesele sunt asigurate. Banii săptămânal, transportul asigurat la locul de muncă. Anunț valabil pentru deținători de Ausländerausweis tip B valabil în toate cantoanele din Elveția și Steueridentifikationsnummer.
Nu sunt necesare limbi străine.
Este foarte important sa puteți lucra în echipa,dar și sa fiți autonom , adică sa fiți capabil sa va descurcați și singur, sa fiți seriosi și responsabili!
Pentru mai multe informații și înscrieri, sunați la numarul de telefon din Elveția, afisat in anunț!
Contact între orele 09:00 - 22:00.
Telefon:
0041335349532
Persoana de contact:
Dinu Florentin
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide