Manager al departamentului de publicitate

Observatorul de Nord
Oraș: Soroca
Studii: Orice
Experiența de munca: Orice
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Observatorul de Nord caută o persoană care să se alăture echipei. Redacția noastră continuă să se dezvolte și, de această dată, avem nevoie de cineva care să gestioneze departamentul de vânzări.
Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă, care vrea să devină lider pe piața media locală, și să fie cea mai bună publicație regională din Republica Moldova, atunci ești binevenit(ă) la noi.
Ce așteptăm de la tine: dorință de a te dezvolta și câștiga experiență nouă, de a învăța tehnologii moderne de management și vânzări.
De asemenea, în calitate de candidat(ă) așteptăm să ne mai convingi că ai deja experiență de management și abilități organizatorice. La fel, că ai capacitate de a negocia cu partenerii și de a realiza sarcinile funcției.
Sarcina principală a candidatului(ei), pentru această poziție, va fi creșterea volumului veniturilor din publicitate. Așa că, experiența cu rezultate bune în vânzări, indiferent de domeniu, reprezintă un avantaj.
Responsabilitățile funcției includ: elaborarea unui plan de vânzări, precum și monitorizarea implementării acestuia. Participarea la elaborarea strategiei de dezvoltare a redacției noastre pentru următorii trei ani. Coordonarea activității angajaților departamentului de vânzări. Dezvoltarea ofertelor publicitare, căutarea de noi formate de vânzare publicitară, dezvoltarea sistemului de vânzări existent. Dirijarea producției de publicitate proprie, în caz posedare a abilităților, scrierea textelor. Negocierea cu partenerii potențiali și actuali.
Ce oferim noi: diverse instruiri, în special, sunt planificate training-uri despre modul de organizare și optimizare a proceselor de afaceri, modul de desfășurare corectă a vânzărilor, etc. Training-urile vor fi conduse de experți, locali și internaționali, recunoscuți în acest domeniu.
Plata: salariu fix, plus un anumit procent din planul realizat.
Telefon:
0230-2-40-73, 0230-84-297
Persoana de contact:
Elena Cobasneanu
E-mail:
Atașeaza CV-ul Creaza CV
Atașeaza CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intră pe site


Creaza cel mai bun CV din Moldova!

Completeaza CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Creaza CV


Trimite CV-ul

Alegeți jobul


Închide

CV-ul a fost expediat!

Închide
Intră in cont prin