Guild creative (Londra) caută stagiarii la Chișinău

Eurasian Guild Creative (Londra)
Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: Orice
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Dacă sunteți o persoană creativă, iubiți să călătoriți, să vă schimbați pe voi înșivă și lumea în bine, atunci această oportunitate fantastică este pentru voi.

Eurasian Guild Creative (Londra) caută stagiarii la Chișinău!

Stagierea se desfășoară la Chișinău pentru prima oară și a avut loc deja în Minsk, Londra, Astana, Almaty și Bishkek.
 
Avem nevoie de tineri talentați, creativi, cu o bună cunoaștere a limbii engleze gata să plece în orice moment într-o călătorie. Persoana selectată pentru această funcție se va putea exprima în 4 domenii diferite ale activității companiei în termen de 4 luni. Stagiarului i se va oferi posibilitatea de a-și încerca mana în calitate: editor-jurnalist, manager de marketing și promovarea cărților, specialiști SMM și PR manager.

Veți juca un rol important în politicile editoriale, publicitare și de marketing. Activitatea dvs. va afecta în mod direct dezvoltarea culturii naționale și vă va oferi o mulțime de experiență într-o organizație internațională.
În perioada de 4 luni (de la 13 mai la 13 septembrie 2019), un stagiu este plătit o bursă în valoare de 8.000 de lei, un certificat internațional și o scrisoare de recomandare privind stagiul în organizația britanică care vor fi decorate. Stagiarii de succes au o șansă serioasă de a obține un loc de muncă cu drepturi depline și oportunitatea de a călători în întreaga lume. Un intern va fi capabil să prelungească stagiul în Marea Britanie și / sau în alte țări ale lumii.

Stagiul va avea loc în engleză și rusă.
Trimiteți CV-urile înainte în engleză și rusă de 6 mai 2019 la guild@ocamagazine.com
Telefon:
076025633
Persoana de contact:
Ainura
E-mail:
Site:
http://www.1.eurasiancreativeguild.uk
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide