Anunțul a expirat sau angajatul a fost găsit.
Bucatar sef
Domeniile Panciu (Romania)
15 iunie 2018
Chișinău
Primul complex turistic viti-vinicol din Romania, situat in zona orasului Focsani, judetul Vrancea angajeaza bucatar sef. Complexul turistic va cuprinde: restaurant mediteranian - 120 locuri, wine bar & tasting room - 80 locuri, sala de evenimente/conferinete - 450 locuri, hotel 31 camere, SPA.
Asiguram salariu motivant, cazare si transport.
Cerinte fata de candidat:
- cetatenie romana sau alte documente care va dau dreptul de angajare pe teritoriul UE;
- cel putin 2 ani de experienta ca bucatar sef;
- cunostinta si experienta in crearea meniurilor '' a la carte", meniuri pentru banchete, fise tehnice ale unor preparate noi;
– sa poata coordona bucataria si sa cunoasca toate detaliile acesteia, de la dotari pana la personal;
– sa mentina costurile cu materia prima la un nivel optim;
– sa mentina costurile cu salariatii;
– sa poata gestiona stocul si comenzile pentru necesar;
– să dezvolte meniul in acord cu cerintele de business;
– să aibă capacitatea de a forma noi bucatari;
– să urmareasca respectarea gramajelor si a retetarului sau sa le refaca, atunci când situatia o impune;
– sa fie capabil sa propuna meniuri pentru evenimente (nunti, banchete etc) si necesarul pentru aprovizionarea lor;
– să urmărească si sa respecte normelor igienico-sanitare, a normelor de protecţia muncii;
– sa fie o persoana pozitiva, ponderata, cu atentie distributiva;
– sa mentina bucataria curata si organizata;
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail sau telefonic.
Asiguram salariu motivant, cazare si transport.
Cerinte fata de candidat:
- cetatenie romana sau alte documente care va dau dreptul de angajare pe teritoriul UE;
- cel putin 2 ani de experienta ca bucatar sef;
- cunostinta si experienta in crearea meniurilor '' a la carte", meniuri pentru banchete, fise tehnice ale unor preparate noi;
– sa poata coordona bucataria si sa cunoasca toate detaliile acesteia, de la dotari pana la personal;
– sa mentina costurile cu materia prima la un nivel optim;
– sa mentina costurile cu salariatii;
– sa poata gestiona stocul si comenzile pentru necesar;
– să dezvolte meniul in acord cu cerintele de business;
– să aibă capacitatea de a forma noi bucatari;
– să urmareasca respectarea gramajelor si a retetarului sau sa le refaca, atunci când situatia o impune;
– sa fie capabil sa propuna meniuri pentru evenimente (nunti, banchete etc) si necesarul pentru aprovizionarea lor;
– să urmărească si sa respecte normelor igienico-sanitare, a normelor de protecţia muncii;
– sa fie o persoana pozitiva, ponderata, cu atentie distributiva;
– sa mentina bucataria curata si organizata;
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail sau telefonic.
Adresa:
Chișinău
Data actualizării:
15 iunie 2018
Anunțul a expirat sau angajatul a fost găsit.
Aplicat!
Candidații înregistrați pe site primesc mai des răspunsuri de la angajatori și pot comunica direct cu ei prin CHAT.