Anunțul a expirat sau angajatul a fost găsit.
Bucatar Sef adjunct (sous chef)
Î.C.S. Leogrant SRL Leogrand Hotel & Convention Center
19 martie 2011
Chișinău
Responsabilităţi:
- Adăugă reţete şi pregăteşte noi specialităţi.
- Pregăteşte costul meniurilor pentru diferite oferte speciale
- Explică personalului restaurantului cum se deservesc corect specialităţile şi urmăreşte chelnerii în timpul deservirii clienţilor
- Verifică aspectul şi calitatea produselor decorative.
- Verifică mărimea porţiilor şi corespunderea acestora cu cerinţele existente.
- Verifică deservirea si aranjarea platourilor pe mese.
- Verifică pregătirea sălilor, aranjarea meselor şi decorarea acestora pentru evenimente speciale.
- Inspectează procesul de pregătire a bucatelor şi mărimea porţiilor acestora.
- Inspectează şi selectează produsele achiziţionate.
- Studiază literatura de specialitate, urmăreşte inovaţiile din ramură şi implementează metode de pregătire a bucatelor, folosire a materialelor şi echipamentului.
Cerinţe:
- Studii culinare;
- experienta in pozitie similara mai mult de 5 ani;
- virsta de la 30 de ani;
- motivarea personalului;
- persoana creativa, responsabila, punctuala, cu spirit de echipa, pozitiva.
- cunoaşterea l. engleze sau franceze prezinta un avantaj.
Se oferă salariul atractiv, pachet social.
Persoanele interesate pot trimite CV-urile cu poza si indicarea postului la adresa e-mail: dgriu@leograndhotels.com, sau a ne contacta la numărul de telefon: (22) 201-201.
Persoana de contact: HR manager Domnica Griu
- Adăugă reţete şi pregăteşte noi specialităţi.
- Pregăteşte costul meniurilor pentru diferite oferte speciale
- Explică personalului restaurantului cum se deservesc corect specialităţile şi urmăreşte chelnerii în timpul deservirii clienţilor
- Verifică aspectul şi calitatea produselor decorative.
- Verifică mărimea porţiilor şi corespunderea acestora cu cerinţele existente.
- Verifică deservirea si aranjarea platourilor pe mese.
- Verifică pregătirea sălilor, aranjarea meselor şi decorarea acestora pentru evenimente speciale.
- Inspectează procesul de pregătire a bucatelor şi mărimea porţiilor acestora.
- Inspectează şi selectează produsele achiziţionate.
- Studiază literatura de specialitate, urmăreşte inovaţiile din ramură şi implementează metode de pregătire a bucatelor, folosire a materialelor şi echipamentului.
Cerinţe:
- Studii culinare;
- experienta in pozitie similara mai mult de 5 ani;
- virsta de la 30 de ani;
- motivarea personalului;
- persoana creativa, responsabila, punctuala, cu spirit de echipa, pozitiva.
- cunoaşterea l. engleze sau franceze prezinta un avantaj.
Se oferă salariul atractiv, pachet social.
Persoanele interesate pot trimite CV-urile cu poza si indicarea postului la adresa e-mail: dgriu@leograndhotels.com, sau a ne contacta la numărul de telefon: (22) 201-201.
Persoana de contact: HR manager Domnica Griu
Adresa:
Chișinău
Data actualizării:
19 martie 2011
Anunțul a expirat sau angajatul a fost găsit.
Aplicat!
Candidații înregistrați pe site primesc mai des răspunsuri de la angajatori și pot comunica direct cu ei prin CHAT.