Ajutor maistrui in sectia tehnologica
Sandriliona
10 septembrie 2025
Chișinău
Posibil fără experiență
Full-time
Nu contează
În locația angajatorului
Responsabilități de bază:
Primirea planului de fierbere a amestecului și executarea lui;
Verificarea parametrelor amestecului: temperatura amestecului, temperatura pasteorizarii, temp. racirii amestecului, parametrii de omogenizare;
Coordoneaza si organizeaza pesonalul din subordine, raspunde de productia finita, receptioneaza, depoziteaza, pregateste, dozeaza materia prima si materialele necesare pentru producer
Cerințe față de candidat:
Studii superioare sau colegiale în domeniul tehnologia produselor alimentare;
Cunoasterea caracteristicilor şi cerinţelor tehnologiei de producţie a îngețatei;
Cunoştinţe bune de operare a calculatorului;
Cunoasterea standardelor ISO;Cunoasterea limbilor straine va constitui un avantaj.
Orar de lucru: în schimburi cite 8 ore: I schimb de la 06.00 -14.00; II schimb de la 14.00 - 22.00. III schimb de la 22.00 – 06.00
Cite o săptămînă în fiecare schimb.
Salariu negociabil.
Abilităţi:
organizare, elaborare de documente, mobilizare de sine,soluţionare de probleme,lucru în echipă.
coordoneaza si organizeaza pesonalul din subordine, raspunde de productia finita, receptioneaza, depoziteaza,pregateste , dozeaza materia prima si materialele necesare pentru producere.
In perspectiva posibilitate de participare la diferite seminare international,crestere pe plan professional.
E-mail: HR@sandriliona.md
sau pot telefona la numărul de tel:
tel fix: 0268- 23134;
tel. mob de serviciu: 068501687
Primirea planului de fierbere a amestecului și executarea lui;
Verificarea parametrelor amestecului: temperatura amestecului, temperatura pasteorizarii, temp. racirii amestecului, parametrii de omogenizare;
Coordoneaza si organizeaza pesonalul din subordine, raspunde de productia finita, receptioneaza, depoziteaza, pregateste, dozeaza materia prima si materialele necesare pentru producer
Cerințe față de candidat:
Studii superioare sau colegiale în domeniul tehnologia produselor alimentare;
Cunoasterea caracteristicilor şi cerinţelor tehnologiei de producţie a îngețatei;
Cunoştinţe bune de operare a calculatorului;
Cunoasterea standardelor ISO;Cunoasterea limbilor straine va constitui un avantaj.
Orar de lucru: în schimburi cite 8 ore: I schimb de la 06.00 -14.00; II schimb de la 14.00 - 22.00. III schimb de la 22.00 – 06.00
Cite o săptămînă în fiecare schimb.
Salariu negociabil.
Abilităţi:
organizare, elaborare de documente, mobilizare de sine,soluţionare de probleme,lucru în echipă.
coordoneaza si organizeaza pesonalul din subordine, raspunde de productia finita, receptioneaza, depoziteaza,pregateste , dozeaza materia prima si materialele necesare pentru producere.
In perspectiva posibilitate de participare la diferite seminare international,crestere pe plan professional.
E-mail: HR@sandriliona.md
sau pot telefona la numărul de tel:
tel fix: 0268- 23134;
tel. mob de serviciu: 068501687
Adresa:
Chișinău
Data actualizării:
10 septembrie 2025
Aplicat!
Candidații înregistrați pe site primesc mai des răspunsuri de la angajatori și pot comunica direct cu ei prin CHAT.