Administrator al asociației aita

Asociația AITA
Oraș: Chișinău
Studii: Superioare
Experiența de munca: Peste 5 ani
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Scopul general al postului: Organizarea, coordonarea și realizarea activității, elaborarea strategiilor și politicilor de funcționare și dezvoltare a Asociației AITA și a agenților economici (Membri Asociați ai Asociației AITA, Titulari de Carnete TIR și Posesori).
Obiectivele postului: Elaborarea, implementarea și dezvoltarea strategiei și concepției privind organizarea și desfășurarea activității economice, potrivit căreia serviciile trebuie să fie permanent adaptate la cerințele prezente și viitoare ale transportatorilor și să-i satisfacă cu maximum de eficiență; Monitorizarea permanentă și continuă a ansamblului metodelor și tehnicilor care au ca obiectiv studiul cererii transportatorilor și satisfacerea cerințelor acestora.

Descrierea sarcinilor / atribuțiilor / activităților postului: Elaborarea și asigurarea implementării strategiei și politicii de activitate a Asociației AITA; Coordonarea și monitorizarea continuă a activității Asociației AITA, în vederea actualizării și/sau modificării strategiei și politicii de dezvoltare; Analiza eficienţei activităţilor de activitate; Analizarea oportunității introducerii de noi servicii pentru Titularii de Carnete TIR. Asigurarea veridicității, obiectivității și integrității informației, precum și păstrarea secretului comercial.
Cerințe referitoare la candidat: Studii superioare complete; Experiență de administrare de minim 10 ani; Abilități excelente de autoorganizare, abilități de comunicare de convingere și organizatorice, rezistență la stres, loialitate, responsabilitate, sociabilitate; Cunoașterea fluentă a limbilor: Română, Rusă. Limba Engleză și/sau Franceză – ar fi un avantaj; Cunoștințe practice evidente în marketing și promovare de servicii; Cunoștințe avansate MS Office (Word, Excel, PowerPoint) și/sau ori instrumente similare;
Beneficii: Salariu atractiv, pachet social, etc.
Termen-limită pentru depunerea dosarului: 21 februarie 2021
Documente necesare pentru a participa la concurs: Formular de participare la concurs; CV; ACORD privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Candidații care corespund cerințelor, sunt rugați să expedieze documentele la adresa de
e-mail: statut@aita.md
Vor fi contactate doar persoanele care întrunesc condițiile concursului.
Informație detaliată, precum și acte necesare le găsiți pe:
https://aita.md/wp-content/uploads/2021/02/anunt.pdf
Telefon:
022-572500
E-mail:
Site:
https://aita.md
Atașează CV-ul Crează CV
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Crează cel mai bun CV din Moldova!

Completează CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Intră pe site


Crează cel mai bun CV din Moldova!

Completează CV-ul pe Rabota.md
și trimite-l în orice companie cu un singur click!

Iți va lua 10 minute

Ai deja un CV pe site-ul nostru?
Crează CV


Trimite CV-ul

Alegeți jobul


Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide