Consilier de pregatire pentru liberare

Institutul de Reforme Penale
Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: Orice
Salariu: Nespecificat
Program de muncă:
Institutul de Reforme Penale anunta concurs public pentru angajarea consilierilor de pregatire pentru liberare a persoanelor aflate in locurile de detentie. Activitatea se va desfasura in cadrul Centrelor de Justitie Comunitara Hancesti, Soroca si Lipcani, Cahul, Comrat, Balti, Drochia, Anenii Noi.

Criteriile de selectare:
- Studii superioare in domeniul asistentei sociale, psihologiei sau dreptului;
- Comunicabilitate, responsabilitate;
- Cunoasterea limbilor engleza si rusa;
Experienta de lucru in domeniu constituie un avantaj.

Candidatii sunt invitati sa depuna CV-ul la sediul Institutului de Reforme Penale, mun. Chisinau, str. Bucuresti, 23A, biroul 203, prin fax la numarul ( 022) 272 - 572, sau prin email: dardeleanu@irp.md sau ardoru@mail.ru pina la data de 28 mai 2008, orele 18.00.

Activitatile de pregatire pentru liberare a detinutilor si reintegrare sociala a persoanelor liberate din locurile de detentie sunt cuprinse in cadrul proiectului „STRENGTHENING CIVIL SOCIETY IN MOLDOVA: MARGINALIZED GROUPS. SOCIAL RE-INTEGRATION OF EX-DETAINEES” realizat cu suportul financiar al Agentiei Suedeze de Dezvoltare si Cooperare Internationala (Sida) si al Fundatiei Soros – Moldova (FSM).

Pentru informatii suplimentare contactati-ne la tel. ( 022) 272 – 572, persoana de contact Dorina Ardeleanu – coordonator de proiect, IRP.

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide