О компании

Istoria Romstal începe în anul 1994, în România, atunci când acționarii companiei și-au dorit să ofere clienților ceea ce nu se găsea pe piață: produse noi și de calitate. Din entuziasm, muncă și ambiție s-au născut rezultatele. Compania s-a dezvoltat în toate orașele mari din Romania și...nu s-a oprit aici. În 2002 compania s-a extins în Republica Moldova, urmând extinderea în Ucraina in 2003, în Serbia și Bulgaria, cu reprezentanțe proprii în Italia și China.

Am dezvoltat standarde de lucru, am devenit lideri de piață în domeniul instalațiilor termo-hidro-sanitare și suntem prima alegere atunci când clientul își dorește instalații de calitate pentru proiectul său.

Astăzi suntem o companie dinamică, specializată în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții. Oferta companiei include peste 15.000 de produse aflate în stoc și peste 50.000 produse pe bază de comandă, caracterizate de o calitate recunoscută mondial, pe care ROMSTAL o adoptă ca și politică de piață.

Prețuim calitatea, performanța, învățarea și oamenii! Noilor nostri colegi le oferim posibilitatea să-și dezvolte cariera în companie, pas cu pas, așa cum firma a invățat de-a lungul timpului că este posibil.

Misiunea noastră este de a fi principalul partener de încredere al instalatorilor, furnizându-le produse care reduc consumul de energie, apa și emisiile de gaze cu efect de seră.
Angajamentul ROMSTAL față de angajati, clienți si parteneri este unul pe termen lung, iar prezența noastră pe piață este dedicată în întregime în a oferi produse inovatoare, exclusive, precum și servicii de top, care satisfac cele mai exigente cerințe.
Suntem orientați spre rezultate și punem preț pe dezvoltarea profesională a oamenilor din companie. Punem în valoare oamenii prin preocuparea pentru eliminarea muncii repetitive și orientarea către creativitate și inovație. Egalitatea de șanse în afirmare, descoperirea și susținerea talentelor reprezintă o componentă importantă a culturii organizaționale Romstal. Ne dorim ca liderii echipelor noastre să motiveze oamenii prin exemplul personal și să găsească surse de inspirație în fiecare membru al echipei.
Ne dorim să inspirăm oamenii – angajați, clienți sau parteneri – în timp ce răspundem nevoilor prezentului, fără a compromite prosperitatea generațiilor viitoare. Suntem conștienți de limitele resurselor naturale și acționăm în acord cu acestea.

Dacă împărtășești și apreciezi aceleași valori, vino alături de noi!
Descoperă cu adevarat ce poate fi un univers al carierei tale! Noi îți oferim:

  • Lucrul într-o companie multinațională, cu standarde de lucru profesioniste și în continuă dezvoltare
  • Sistem consecvent de traininguri
  • Posibilități de învățare și promovare profesională în cadrul companiei.

Главный офис
Str. Uzinelor 12/10, Chișinău, Moldova
Отрасль
  • Продажи
Количество сотрудников
101-500
Преимущества
Тимбилдинги
Мобильная связь
Ноутбук
Служебное авто
Собственная парковка
Чай, кофе, вода
Оплачиваемые обеды
Возможность работать удаленно
Профессиональный рост
Тренинги, курсы
Скидки на продукцию/услуги компании
Премии за выслугу лет
Видео
вакансии
26 Ноября 2022, Кишинев
Отправить CV
26 Ноября 2022, Кишинев
Отправить CV
26 Ноября 2022, Кагул
Отправить CV
26 Ноября 2022, Кишинев
Отправить CV
Прикрепить CV Создать CV
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть
Войти через