О компании

Bine ați venit în lumea gusturilor rafinate și aventurilor dulci unice oferite de compania "Miro"!

Noi suntem o companie inovatoare, compusă din profesioniști pasionați de meseria lor, specializați în creația de torturi personalizate.

Despre noi

Ne mândrim cu talentul și creativitatea angajaților noștri, dar și cu bucuria pe care o aducem clienților noștri atunci când văd torturile noastre neobișnuite și uimitoare. De-a lungul anilor, am câștigat o reputație solidă datorită calității înalte a produselor noastre, serviciului personalizat și designului impecabil.

Ce ne deosebește de ceilalți?

O energie creativă debordantă. Fiecare dintre torturile noastre este o adevărată capodoperă a artei dulci. Echipa noastră de cofetari talentați poate transforma orice vis al clientului în realitate, iar rezultatul este întotdeauna neobișnuit și magic.

Ingrediente de cea mai înaltă calitate. Folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate pentru ca torturile noastre să impresioneze nu doar prin aspectul lor uimitor, ci și prin gustul lor magnific. Selecționăm cu grijă fiecare componentă a torturilor noastre pentru a satisface toate dorințele clienților.

Personalizare perfectă. Înțelegem că fiecare eveniment în viață este unic, de aceea ne străduim să facem ca fiecare tort al nostru să reflecte evenimentul pentru care este destinat. Fie că este vorba de o dată semnificativă, o nuntă elegantă sau o petrecere corporativă, tortul nostru va deveni cu siguranță o decorare demnă pentru orice festivitate.

Livrare rapidă și serviciu impecabil. Suntem întotdeauna bucuroși să deservim clienții noștri și să le oferim un serviciu ireproșabil de la plasarea comenzii până la livrare. Punctualitatea și atenția la detalii sunt principiile de bază pe care ne bazăm relațiile cu clienții.

De ce merită să te alături echipei noastre?

Venind în compania "Miro", vei deveni parte a unei echipe prietenoase de profesioniști, unde fiecare contribuie la succesul comun. Aici îți vei putea dezvolta cunoștințele și abilitățile într-un mediu creativ și inspirator, lucrând alături de oameni pasionați de meseria lor, mereu pregătiți să te susțină și să te ajute să atingi obiectivele tale personale și profesionale.

Отрасль
— //—

Поиск по компаниям

Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть