Darwin

О компании

Ne-am lansat în Republica Moldova în Martie 2013, ca să revoluționăm piața de produse electronice. Am ocupat o poziție de lider și de atunci piața s-a schimbat radical. Retail-ul a devenit colorat, stilat, neobișnuit și emoționant!

PRIN CE NE DIFERENȚIEM?

Darwin nu este o simplă rețea de magazine de tehnică digitală. Darwin este un stil de viață. Dacă iubești să fii unic, să fii diferit, creativ, liber, să îți exprimi emoțiile și să te distrezi la maxim, atunci ești unul dintre noi - Darwiniști îndrăgostiți de tehnologii digitale . Regulile noastre de viață sunt foarte simple, dar au scopul de a schimba societatea spre bine, din acest motiv le promovăm și le recomandăm clienților.

Fii liber!
Alege smartphone-uri libere - fără contracte, abonamente și comisioane ascunse. Ca să te folosești eficient de tehnica digitală, trebuie să ai dreptul de a alege orice operator de telefonie mobilă și de internet, care îți satisface cerințele.

Fii unic!
Arată-ți caracterul, creează-ți propria modă și propriile trend-uri. Fiecare dintre noi este unic în felul său, nu are sens să îi copii pe alții, trebuie să îți valorifici potențialul propriu. Fii tu însuți și astfel îi vei face pe ceilalți să te copie pe tine!

Prinde clipa!
Cumpără în credit și bucură-te de un gadget dorit! Trăiește acum, distrează-te la maxim! Nu lăsa pe mâine ceea ce poți face azi. Nu aștepta până vei aduna mai mulți bani, ca să ai ocazia să te distrezi, să te joci, să studiezi și să te bucuri de emoții noi!

Evoluează digital!
Testează gadget-urile noi și tehnologiile moderne. Folosește-le la maxim. Ele sunt peste tot, nu are sens să le mai ignorăm. Ca să ne dezvoltăm și să ținem pasul cu evoluția, trebuie să folosim aceste device-uri și să ne dezvoltăm personal și profesional.

Fii în vogă!
Asortează-ți accesoriile conform dispoziției! Etalează-ți caracterul, stilul și pasiunile. Iubește gadget-urile de care te folosești, ele îți oferă șansa de a-ți sublinia personalitatea și de a multiplica emoțiile pozitive de la viață și lucru.

Ai dreptul la greșeală!
Doar la Darwin poți să întorci gadget-ul cumpărat în 30 zile de la cumpărare. Noi înțelegem perfect că alegerea unui dispozitiv important trebuie să fie foarte bine gândită. Din acest motiv, îți oferim mai mult timp pentru a te gândi. Analizează, alege, testează. Alegerea corectă o vei simți ca pe „fluturii din stomac”!

Fii sigur!
Noi comercializăm produse originale. Suntem dealeri autorizați pentru companiile Samsung, Fly, Philips, Nokia, Acer, Lenovo, Dell, Asus, Intel, Beats by Dr. Dre, Skullcandy și altele. La cumpărarea produsului, vei primi un Certificat de Garanție de la producător, dar și un angajament asumat de compania Darwin pentru suport tehnic pe termen de 5 ani de zile. Fii sigur de calitatea produselor noastre!

Fii activ!
Monitorizează-ți sănătatea, practică sportul și fii în formă. Ritmul activ de viață, sportul și regimul alimentar corect te vor ajuta să te dezvolți atât mintal, cât și fizic. Iar gadget-urile moderne te vor ajuta să ții pasul cu tehnologiile - să poți măsura caloriile, pașii, distanța și să monitorizezi calitatea somnului. Organizează competiții cu prietenii, ca să vă mândriți cu rezultatele obținute, și să vă stabiliți obiective noi!

Cât mai simplu și cât mai comod
Magazinele noastre sunt dominate de o atmosferă de libertate și creativitate. Totul este creat ca să te simți cât mai relaxat. Spații luminoase, culori calde, flori vii, muzică selectată minuțios. Postere, focusuri și foițe info speciale, care îți atrag atenția asupra device-urilor promoționale sau a celor recomandate de către clienți. Ba mai mult, noi am creat mobila și vitrinele deschise, care te predispun să testezi orice gadget care îți atrage atenția. Și, nu în ultimul rând, atitudinea pozitivă și sinceră a consultanților, care deja a devenit o tradiție pentru clienții noștri 

Darwin își apreciază clienții, fiindcă ei nu sunt doar simpli cumpărători, ei sunt amicii noștri. Iar pentru prieteni Darwin organizează nu doar promoții generoase, dar și evenimente colorate, concursuri creative și provocări distractive!

Darwin crede că această cale este corectă. Și nu se oprește niciodată, din acest motiv în permanență își sporește calitatea și diversitatea serviciilor oferite în rețeaua de magazine. Vino în orice magazin Darwin și asigură-te de acest fapt. Evoluează digital!

Proiectele noastre:

Laboratorul Darwin
Este o emisiune online de review-uri la gadget-uri și aplicații. Moderatorul, Vicu Țurcan, analizează sincer și obiectiv atât plusurile cât și minusurile la toate device-urile pe care le testează. Scopul emisiunii este să te ajute în alegerea unui gadget și a unei game de aplicații care să îți satisfacă cerințele și să îți evidențieze personalitatea. Abonează-te la canalul nostru pe Youtube ca să vezi primul toate review-urile, battle-urile, comparațiile și, în curând, crash test-urile!

Festivalul Culorilor Darwin
Este un concert grandios de muzică electronică. O bătălie cu pudră colorată atât între prieteni, cât și între necunoscuți, fără limite de vârstă, sex sau statut social. Un eveniment care te eliberează de emoții negative și de stres, ca să fii mai liber!

Shoppy
Este un program unic de loialitate, care constă din trei beneficii de bază: achitarea în rate fără dobândă, bonusuri la orice cumpărătură și reduceri exclusive la un număr mare de parteneri ai proiectului.

Echipa noastra

DE CE NOI?

Darwin nu are birocrație. Nu avem dress code-uri. Nu avem limite! Toate regulile noastre interne sunt bazate pe experiență reală, pe experimentare, analiza feedback-ului și, implicit, pe comunicare 
Vino în echipa Darwin și vei lucra într-un mediu prietenos, într-o atmosferă dominată de emoții pozitive și de idei creative. Noi suntem liberi de stereotipuri și ne place să ne perfecționăm zi de zi.

De fapt, suntem la fel ca și tine - tineri, energici, curioși. Suntem pasionați de munca pe care o facem zi de zi și, cel mai important, suntem de-a dreptul îndrăgostiți de tehnologiile de ultimă generație. Dacă nu vrei să fii ca ceilalți, ești unul dintre noi ;-)

Cariere

Suntem o echipa tânără și dinamică. Apreciem pasiunea față de tehnologii digitale, orientarea spre auto-dezvoltare, creativitatea și experiența în comunicare.

Fiecare dintre noi vrea să își plătească singur chiria la apartament. Cineva de mult timp visa la un automobil personal. Altcineva la un smartphone de ultimă generație. Cu toții ne-am întâlnit la Darwin și am fost remunerați în așa mod, încât toate aceste dorințe ni s-au împlinit și acum tindem spre obiective noi)

Sistemul nostru de remunerare, al darwiniștilor, este unul decent și flexibil, care variază în funcție de munca depusă și rezultatele obținute. Noi prețuim ideile tale și munca depusă. Dacă ești pe aceeași lungime de undă cu aceste valori, atunci te invităm chiar acum să fii parte din familia Darwin!

DE CE DARWIN?

5 ANI DE SUPORT TEHNIC
Tu cumperi noi garantăm! Pentru a fi mai sigur de alegerea făcută dar și de „sănătatea” produsului procurat, Darwin îți oferă 5 ani de suport tehnic la achiziția a orice laptop, smartphone, tabletă sau aparat foto. Acest serviciu presupune garanția completă de la producător plus 4 ani de reparații gratuite din partea companiei Darwin. Detalii

LIVRARE GRATUITĂ
Ești permanent ocupat și vrei să economisești timpul? Vrei să nu mai mergi la magazin pentru a-ți ridica produsul cumpărat? Acum este suficient să alegi un produs de pe DARWIN.MD, iar noi îți aducem produsul la ușă, GRATUIT. Detalii: www.darwin.md/livrare

COMPARĂ ȘI TESTEAZĂ
Testarea fiecărui produs, înainte să ajungă pe rafturile din magazine este o prioritate. Pentru aceasta Darwin a creat un întreg Laborator, ca să recomande doar cele mai bune dintre device-urile testate. Înafară de aceasta, tu singur poți testa și compara produsele noastre direct în magazin, unde există un comparator performant de device-uri și o zonă de testare liberă a produselor de top. Detalii

SORTIMENT BOGAT
Alegerea este nu numai un drept, ea este o plăcere, iar pentru ca plăcerea să fie la maxim trebuie să ai o varietate mare de optiuni. Anume pentru plăcerea ta, Darwin are un sortiment divers de produse pentru orice gust și pentru orice nivel de venit.

RETUR ÎN 30 ZILE
Ai îndoieli privind mărimea ecranului la smartphone? Nu ești sigur că ți se potrivește culoarea? Darwin a rezolvat toate aceste probleme! Dacă ai dubii referitor la produsul procurat, noi suntem gata în 30 zile de la achiziționare să-ți returnăm banii sau să-ți schimbăm produsul fără să-ți cerem explicații. Ai tocmai 30 zile să te răzgândești! Detalii

INSTALEAZĂ APLICAȚII
Ai nevoie de Skype pe smartphone-ul tău? Sau poate vrei să fii sigur că-ți vei recăpăta smartphone-ul în caz de furt? Ori vrei să știi în orice moment ce fac prietenii tăi de pe Facebook și Odnoklassniki? Vino la Darwin și noi îți vom instala aplicațiile care îți vor satisface orice necesități!

REDUCERI SHOPPY
Este mai plăcut să faci cumpărături atunci când ai și o reducere bună! Anume din acest motiv Darwin dăruiește cumpărătorilor săi cardul SHOPPY, care te bucură cu reduceri plăcute atât în magazinele Darwin cât și la partenerii noștri! Detalii: www.shoppy.md

CREDITE AVANTAJOASE
Visezi de mult timp la un smarthpone nou? Sau poate la un notebook de ultimă generație, însă nu ai bani pentru a-ți realiza visul? Darwin îți vine în întâmpinare! Acum ai cele mai avantajoase credite, fără dobândă și fără avans, menite să îți îndeplinească orice vis!

EXPLICARE GRATUITĂ
Darwin știe totul despre tehnica digitală și este gata să îți explice GRATUIT cum funcționează aceasta și cum să o folosești mai bine. Recomandăm imparțial și prietenește doar cele mai bune soluții pentru device-urile tale preferate

SERVICE GSM & IT
Ți se încălzește laptopul? Nu îți mai lucrează porturile USB, a dispărut sunetul? Sau poate smartphone-ul tău a încetat să mai funcționeze? Vino la Darwin! Avem un service centru care îți va repara device-ul defectat, repede, ieftin și calitativ.

Livrare

Ești permanent ocupat și vrei să economisești timpul, ca să nu mai mergi la magazin pentru a-ți ridica produsul cumpărat? Acum este suficient să alegi un produs de pe DARWIN.MD, să plasezi o comandă și să o achiți cash, prin transfer sau prin cardul bancar, sau în credit, iar noi îți aducem produsul la ușă, GRATUIT.

COSTURI DE LIVRARE
Livrarea gratuită în Chișinău se efectuează la cumpărături de peste 250 lei. Pentru cumpărături mai mici se percepe o taxă de transport de doar 50 lei. Livrarea gratuită în alte localități ale Moldovei se efectuează la cumpărături de peste 1000 lei. Iar pentru cumpărături mai mici se percepe o taxă de transport de 70 lei.

TERMENI ȘI CONDIȚII
Termenul de livrare al oricărui produs achiziționat de la compania Darwin este de maxim 24 ore pentru mun. Chisinau și 72 ore (3 zile lucrătoare) pentru alte regiuni din Rep. Moldova, din momentul validării și confirmării comenzii de către operatorul de la Infoline, prin telefon sau poșta electronică, în cazul în care marfa este în stoc.

Atenție! La primirea produsului, înainte de a semna talonul de garanție, trebuie să te asiguri de absența defectelor și de prezența accesoriilor în set. În caz că ceva nu este în regulă, telefonează 022 78 22 22 | 060 78 22 22 sau scrie-mi direct pe e-mail: director@darwin.md 

Returnare produse

Dacă nu ești complet mulţumit de produsul cumpărat, poți să îl aduci înapoi la magazin, în termen de 30 zile, împreună cu accesoriile standard din set, cadourile și ambalajul acestora.

Este obligatoriu să aduci:
1. Bonul fiscal sau Certificatul de Garanție, 2. Copia buletinului de identitate și 3. Produsele în cutiile originale, fără defecte vizuale sau funcționale, ca să îți poți alege un alt produs după placul tău, sau să îți returnăm banii. Atenție, accesoriile cadou și ambalajul nu trebuie să conțină zgârieturi, în caz contrar acestea vor fi achitate suplimentar.

Returul în 30 zile este valabil din ziua eliberării bonului de plată pentru cumpărătură. Spre exemplu, dacă ai procurat un produs pe data de 01.01.15 și l-ai schimbat pe altul pe data de 15.01.15, acesta din urmă poate fi returnat sau schimbat doar până la data 30.01.15.

Atenție! Returnarea produselor cumpărate în credit generează costuri suplimentare, aferente dobânzii din perioada respectivă, care vor fi suportate de către client.

Garanție Darwin

Compania Darwin are grijă de clienții săi. Înafară de garanția completă de la producător, clienții noștri beneficiază și de servicii profesioniste de deservire tehnică. Suportul tehnic este oferit cu scopul de a vă garanta ajutorul de la tehnicieni specializați în configurarea, deservirea și reparația calitativă a tehnicii digitale.

În acest sens, la cumpărarea produselor atât din magazinele Darwin, cât și online de pe www.darwin.md, veți primi un Certificat de Garanție pe care trebuie să îl semnați. Certificatul conține numele cumpărătorului, data când ați cumpărat produsul, denumirea produsului și adresa Service Centrului unde acesta se deservește.

Atenție, semnătura clientului confirmă că i-au fost explicate condițiile de exploatare, deservire și reparație a produsului cumpărat. Vă rugăm insistent să păstrați Certificatul de Garanție pe toată durata de valabilitate a acestuia.

Suportul tehnic se oferă pe o perioadă de 5 ani și include:

  • garanție de la producător, care presupune atât manopera (lucrul meșterului) cât și piese gratis.
  • suport tehnic de la compania Darwin, care presupune că serviciile de deservire (reparație) vor fi gratuite, doar costul pieselor fiind achitat de către client.

Cum vă puteți folosi de Certificatul de Garanție

În caz că nu sunteți satisfăcut/ă de calitatea produsului, acesta nu funcționează corect sau necesită o reparație, vă puteți apropia în filiala Darwin din care ați procurat produsul, cu acest Certificat sau cu bonul de plată, cu o copie a buletinului de identitate și cu produsul în cutia originală.

Ca să economisiți timpul, puteți să ne trimiteți reclamația virtual, pe e-mail: director@darwin.md sau să vă adresați la Serviciul Clienți Darwin pe nr. de telefon 022 78 22 22 | 060 78 22 22.

вакансии

Manager Dezvoltare Rețea Darwin

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Content Manager

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Director Departament Marketing

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Consultant-vânzări în magazinele Darwin din A...

15 Октября 2018, Новые Анены

Отправить CV

Manager vânzări în magazinul Online

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Manager Serviciu Clientelă

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Specialist Marketing

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Depozitar

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Social Media Manager

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Operator Vânzări Service Centru

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Manager Regional Darwin

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Curier (cu mașină personală)

15 Октября 2018, Кишинев

Отправить CV

Поиск по компаниям

Прикрепить файл с CV Моё CV с сайта Rabota.md
Прикрепить файл с CV

Укажите ваше Имя и ФамилиюСоздайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Войти на сайт


Создайте лучшее CV в Молдове!

Заполните CV на Rabota.md
и в один клик отправляйте в любую компанию!

Это займет 10 минут

У вас уже есть CV на нашем сайте?
Создать CV


Отправить CV

Укажите желаемую вакансию


Закрыть

CV отправлено!

Закрыть