О компании

AMBER-TERM (grupul de companii FENIXIMPEX SRL, PALMIRACONS SRL, AMBER-MOLDOVANU SRL) oferă echipamente, utilaje şi servicii profesioniste de eficientizare a consumului de energie şi de sporire a confortului. Varietatea acestor soluţii este oferită de o echipă dedicată, preocupată de bunăstarea clienţilor şi partenerilor săi.

Fondată în 1998, Consorțiul AMBER-TERM este reprezentată de o echipă de peste 100 angajați profesioniși, cu aspirații mari și experiență vastă în domeniu – peste 25 ani pe piața RM. Responsabilitatea, corectitudinea, spiritul de echipă și angajamentul sunt valorile noastre de bază.

Colaborăm cu parteneri de renume internațional selectați cu iscusință: ARISTON, PEFETTO, Rinaldi & Pettinaroli, Fratelli Fortis, Cherbros, Mario, KAS, Zilio, Varem, Trivas, Protech, Arti, CS Case, Hosseven etc.

Prioritatea companiei - acordarea produselor și serviciilor calitative care lasă clienții mulțumiți. Review-urile clienților ne demonstrază acest fapt. Pe parcursul a 25 de ani am colectat o bază de peste 100 000 clienți și parteneri loiali.

Întreaga activitate a consorțiului AMBER-TERM este dirijată de către o echipă de profesionişti cu o experienţă vastă iar fiecare membru al echipei este foarte valoros. Suntem în continuă dezvoltare a echipei și a condițiilor de muncă pentru angajații AMBER-TERM.

Главный офис
Clădirea IP Gazproiect SRL, str. Vadul lui Vodă 68
Отрасль
  • Продажи
Количество сотрудников
51-100
Преимущества
Тимбилдинги
Мобильная связь
Ноутбук
Служебное авто
Собственная парковка
Компенсация расходов на транспорт
Чай, кофе, вода
Фрукты
Дополнительные выходные
Профессиональный рост
Тренинги, курсы
Скидки на продукцию/услуги компании
Премии за выслугу лет
Премии в день рождения
Видео
вакансии
13 Июня 2024, Кишинев
Отправить CV
Прикрепить CV CV с сайта
Прикрепить CV

Укажите ваше Имя и Фамилию

Есть CV на сайте? Вход
Отправить CV

Укажите желаемую вакансию

Добавить сопроводительное письмо
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть