rabota@rabota.md

Hai să angajezi la Târgul de Cariere Chișinău!

“Târgul de Cariere Chișinău își deschide ușile pentru tine pe 12-13 Aprilie, la Palatul Național ”Nicolae Sulac”, unde poți găsi locul de muncă mult dorit sau o oportunitate de internship. ”
Vino la cel mai mare eveniment de recrutare din Republica Moldova, care revine în luna aprilie la Chișinău. Târgul de Cariere se desfășoară în 12 și 13 aprilie la Palatul Național “Nicolae Sulac” unde sunt așteptați peste 4000 de candidați și 50 de companii de talie națională și internațională.
La eveniment te așteaptă interviuri pe loc pentru care ai nevoie doar de CV la tine sau workshop-uri despre “Cum să ai CV-ul ideal”, un hackathon alături de cei mai tari IT-ști din țară si competiții de gaming pentru cei pasionați de FIFA și Dota.
Companiile care și-au anunțat deja prezenta pe 12-13 aprilie la Târgul de Cariere Chișinău sunt: Kaufland, Michelin, Draexlmaier, PwC, Moldova Agroindbank, Victoria Bank, Mobiasbanca, ITN Moldova, Metro, Rogob, Stefanini, Moldtelecom, Gas Natural Fenosa, Farmacia Felicia și încă 30 dintre cei mai importanți angajatori. Aceștia caută candidați cu experiență, absolvenţi de studii superioare sau studenți în ani terminali.
În 2012, Târgul de Cariere organiza primul său eveniment de recrutare în Chișinău. După șase ani, schimbările sunt vizibile. Din ce în ce mai multe companii din Republica Moldova participă la eveniment, iar candidații interesați de un loc de muncă sau de schimbarea acestuia depun CV-uri în fiecare sezon la job-ul dorit. Târgul de Cariere a devenit cunoscut ca cel mai mare eveniment de recrutare din țară, iar oportunitățile de angajare sunt numeroase și variate.
Instituții de stat și companii private participă, oferind candidaților cele mai atractive locuri de muncă. Discuția față în față dintre candidat și angajator te ajută să te angajezi, iar interviurile pe loc influențează oferta de angajare pentru cei prezenți la eveniment.
Conform datelor în studiul prezentat de compania Magenta, sezonul anterior a fost primul eveniment organizat în zilele de vineri-sâmbătă și a fost un real succes: s-au angajat un număr dublu de persoane fata de evenimentul din primăvară. Recrutarea prin intermediul Târgului de Cariere e cea mai bună metodă de angajare pentru ambele părți: angajator și candidat.
Mai multe detalii despre eveniment pe www.targuldecariere.md


Cititi de asemenea