rabota@rabota.md

Angajeaza-te sau schimba-ti locul de munca la Targul de Cariere

Targul de Cariere se va desfasura intre 21 si 22 septembrie la Palatul National “Nicolae Sulac”. Zeci de angajatori vor participa la eveniment, oferind locuri de munca atat pentru persoane fara experiența, cat si pozitii deschise pentru cei cu experienta. De asemenea, in cadrul Targului sunt puse la dispozitia participantilor programe de stagii si oportunitati de voluntariat.
Vor fi organizate interviuri pe loc, workshop-uri, concursuri cu premii, participantii avand posibilitatea de a intra în contact cu cele mai importante companii din Chișinău.
La editia precedentă a Targului de Cariere au participat 3.300 de candidati si 42 de companii. Majoritatea candidatilor care au vizitat Târgul au varsta cuprinsă intre 21 si 35 de ani.
Pentru editia din această toamna se preconizeaza un număr de peste 4.000 de participanti, locurile de muncă oferite de companii fiind din urmatoarele domenii: IT, Retail, Financiar-bancar, Automotive, Marketing, Servicii, Limbi straine.
Companiile care deja au confirmat participarea sunt: Orange, MobiasBanca, Banca Nationala a Moldovei, EY Moldova, British American Tobacco, SEBN, Studio Moderna, MTeam si Rogob, Moldova Agroindbank si Kaufland. Pe langa acestea, organizatorii asteapta in continuare sa fie prezente la Targ cat mai multe companii din Moldova.
Intrarea va fi libera in limita locurilor disponibile. Mai multe detalii gasiti pe www.targuldecariere.md


Cititi de asemenea